Kategoriler: Haberler

Rupert Grint, Ron Weasley’nin Mutlu Bir Evlilik Sürdürebileceğine İnanmıyor

En sevdiğimiz karakterlerin sonsuza dek mutlu yaşadıklarını düşünmek hepimizin hoşuna gider. Ama gerçekçi olmak gerekirse, birlikte olan her prens ve prensesin sonsuza dek birlikte kalmaları imkansız. Bu konuda, Harry Potter serisinden Ruper Grint’in karakteri Ron Weasley hakkında bazı kötü haberleri var.

Grint, Huffington Post Ron ve Hermione üzerine şu açıklamayı yaptı:

Ron’un şimdiye Hermione’yi boşamış olacağını düşünüyorum. İkisinin ilişkileri çok yürümezdi.

Bunun üzerine Harry Potter hayranları meşalelerini yakıp mızraklarını kapmadan önce, bunu söyleyenin J.K.Rowling değil Rupert Grint olduğunu hatırlatalım. Potterverse’ün Tanrı’sı hâlâ Rowling ve o, bir karakter veya çiftle ilgili bir şey söylemedikçe, diğer söylenenlerin hiçbir anlamı yok. Her ne kadar Rowling’in de vaktinde, Hermione ile Harry’nin; Hermione ve Ron’a göre daha doğru bir çift olacağını itiraf etmiş olsa da, bu son yorum tamamen Grint’ten geliyor.

Grint belli ki kültürel trendlerden ve Ron ile Hermione’nin ilişkisinin filmlerdeki yorumundan etkilenmiş. Filmlerde ikisinin ilişkisi kitaplardakinden çok daha şaşırtıcıydı. Rowling iki karakterin birlikte olmasını kitapların başından beri düşünmüş ve ipuçlarını hikayenin içerisine serpiştirmişti. Filmler de bu ipuçlarından yola çıkmıştı fakat Rupert Grint ve Emma Watson’ın performansları iki karakterin birbirine daha uyumsuz gözükmesine sebep olmuş olabilir: Ron’un bazen fazla ilgisiz ve nahoş davranışları ve Hermione’nin fazla nazik ve affedici olması gibi. O yüzden Grint’in, Ron ve Hermione’nin boşanmış veya ayrılmış olmasını düşünmesi mantıklı ama onun ne dediğinin pek bir önemi yok.

Dürüst olmak gerekirse, ayrılacak olsalar bile ayrılacak kişi Hermione olurdu. Hermione Ron’a fazla bile. Siz ne dersiniz?

Dilara Elbir

1994’te İstanbul’da doğdum. Bilkent Üniversitesi’nde Amerikan Kültürü ve Edebiyatı son sınıf öğrencisiyim. 6 yaşımdan beri Harry Potter hayranıyım. İlgi alanlarımın bir kısmı oyunculuk, tiyatro yazarlığı ve edebiyat teorisi.

Yorumlara bak

  • Ron'un gamsızlığı bir gün mutlaka Hermione'yi bıktırırdı bence de.Oysa Harry öyle mi! Empat,i tevazu, cesaret, olgunluk. Hepsi onda mevcut. Birbirleriyle uyarlardı. Ama aşk uyumluluk mudur onu bilemedim.

  • film serisinde anlatıldığı gibi bi ilişkileri olursa bencede çok sürmez ve maalesef birbirlerine bende yakıştıramadım. yine de allah bir yastıkta kocatsın demek isterim. ikisinide çok severiz sonucta. ron la yakışmadılar ama harry ile de yakışmazlardı.

    • aynen hermione ile ron pek uyumlu olmasalar da ilişkileri çok surmeselerde hermione nin ronla Harry ile olduğundan daha uyumlu olduğunu düşünüyorum.

  • Ron aslında vurdumduymaz ve sorumsuz gibi görünüyor. Evet, derslerinde başarısız ve bazı noktalarda kırıcı da olabiliyor ancak herkesin farklı bir zekası vardır, değil mi? Örneğin Ron arkadaşları konusunda aslında içten içe oldukça hassas. Gerektiği noktalarda gerekeni hiç çekinmeden yapmak için atlıyor, Harry'ye yardımları, Felsefe Taşı ve Sırlar Odası'nda korksa bile gerekeni yapması, Malfoy'un söylediklerine karşı Hermione'yi savunması vb.. Hermione gibi zeki bir kızın dikkatini çekenin de bu olduğunu düşünüyorum. Ayrılacaklarını düşünmüyorum çünkü Hermione Ron'u oldukça iyi bir şekilde eğitiyordu. :D Ve uzun yılların arkadaşlığı artı duyguları var arada.

    • katılıyorum ronuda eziklememek lazım ancak hermione daha kendine benzer biri ile daha mutlu oolabilirdi ronla fazla zıt ozeliklere sahipler

  • on dokuz yıl birlikte olmuşlar iki çoçuk yapmışlar ama ilişkileri fazla uzun sürmezmiş(ON DOKUZ YIL SÜRDÜ).

    • Evlilikleri 19 yıl mı sürdü iyide savaştan sonra hemen nikah masasına mı koştu bunlar canım hiç olur mu şey ehehurueue

      • Nikah kıymadan bir ilişkiye başlanamıyor mu arkadaşım? İlişkiye başlanışından bahsediyor burada

  • Kesinlikle katılmıyorum.Ron ile Hermione en sevdiğim kadın ve erkek karakterler.Hem dilara hanıma çok kırıldım.Neden Hermione Rona fazlaymış?Ronu hep küçük gördünüz,ona ve yapabileceklerine hiç inanmadınız.Potterheadlar zeki insanlardır ancak çoğu harry potter hayranı ronu hep diğer karakterlere göre küçük görmüştür.Oysa o hep bir kahramandı.Hep.ama kimse onun değerini bilemedi.Rowling bile.Ha birde grintin aksine ronald ve hermionenin çok iyi bir çift olabileceğini düşünüyorum.

  • Hermione 7. kitapta Ron yokken kendinde değil gibiydi, bir şekilde birbirlerini tamamlıyorlar. Zıtların uyumu gibi. Ancak Hermoine'nin Harry'i gerektiği şekilde destekleyebileceğini düşünmüyorum. Hermione'nin baskısına Harry gelemezdi. Onun ihtiyacı olan şey, onu her koşulda sevecek, destekleyecek, güçlü ama yeri geldiğinde naif olabilen biri, ki o da Ginny oluyor.

  • "Dürüst olmak gerekirse, ayrılacak olsalar bile ayrılacak kişi Hermione olurdu. Hermione Ron’a fazla bile." allah allah niyeymiş o? Ron'un nesi eksik? Şimşek şeklinde yara izi mi? Çatal dili mi? Yoksa yeşil gözleri yok diye mi? Rupert grint'e katılıyorum. Evlilikleri uzun sürmezdi. Ron bir öfke anında hermione 'ye kötü bir söz söyleyip hatta belki iş arkadaşından kıskanıp boşanmak istediğini söylerdi. Ve hermione de bu son sözün mü Ronald Bilirsin Weasley diye sorunca evet derdi. Gider sarhoş olur ve günlerce sonra da yıllarca yaptığı hatadan dolayı pişman olurdu. Birkaç yıl sonra kapısında yalvarır özür diledi. Hermione hemen kabul etmezdi elbette. Bir süre de öyle acı çektirirdi. Evlilikleri uzun sürmezdi belki ama aşkları sürerdi. Ron pişman da olsa hatta belki başkasıyla evlense de hermione'ye aşık kalırdı hayatının son gününe kadar. Ve her zaman onun yanında olmak için yardıma ihtiyacı olduğunda o koşardı. Belki evlenmişse karısı da muhtemelen onun bu aşkını görür ve onu terk ederdi. Sonra belki hermione onu affeder ama araya o kadar yıl girdikten sonra evlenmeyebilirlerdi. Yine de dediğim gibi ikisi de birbirine aşık ölürdü.

      • 30 yaşındayım. Evlenmedim ama mutlu bir evlilik sürmemeleri aslında aşklarının boyutunu gösteriyor da olabilir. Tabi Ron akıllı bir adam değil. Elindekinin kıymetini pek bilemez.

  • Ya olmaz öyle şey harmonie viler gidin butdan yaşasın ronmonie o olmadı dramonie

  • Hermione yi ron a fazla buluyorsan seriyi dikkatli okumamışsın demektir.ron mükemmel bi insan ve hiçbiri ron kadar fedakar ve sadık değil buraya gelipte ron un muhteşem yanlarını yazacak değilim okurken farketmediysen anlatsam da anlayabileceğini sanmıyorum.ama bi çok yanıyla ron bence en iyi karakterlerden ve açıkçası ron u hermione den çok sevsem de asla hermione için ron hermione ye fazla demezdim bunu nasıl yapabiliyorsunuz anlamıyorum golden trio nun her biri çok değerli hiçbirini sevmemezlik yapamam çünkü kitaplarda bize onların mükemmel arkadaşlığı anlatıldı hep biri hakkında böyle bi şey demek seriyi anlamamak gibi.WEASLEY IS OUR KING.başka da söyleyeceğim yok

  • Ayrıca harry le hermione yi çift olarak düşünmek sadece komik.onlardan o kadar sıkıcı ve anlamsız bi çift olurdu ki anlatamam yani.arkadaşlıkları paha biçilmez ve her yerde esas oğlan la esas kız ikilisini sevgili görmeye alışmış insanlar filmlerde ron la hermione nın arasında ki şeylere yer verilmese de kitaplarda birbirlerine çok uygun oldukları belli zaten.ve muhteşem uyumlulardı hani zıt olduklarından.birbirleriyle kavga edip edip hep pişman olurlardi ve ron hermi ye acimasız laflar söyleyen belki de tek kişiydi ama malfoy hermi ye laf atınca da herkesten önce hermi yi savunurdu laf ettirmezdi bunları görmemeniz çok ilginç gerçekten.ayrica buraya gelip ron olgun değil çocuk gibi yok efendim ron salak falan 9yazanlar allah aşkına gidin bi doğru düzgün okuyunda gelin kitapları ron u ezdiğiniz yetti artık bi de temelsiz bi esinleme temeli olsa canım yanmıycak