Kategoriler: Haberler

Fantastik Canavalar’ın Blu-Ray Kopyalarının Çıkış Tarihi Açıklandı!

Fantastik Canavarlar Nelerdi, Nerelerde Bulunurlar? filminin merakla beklenen 2 disklik Blu-Ray ve 4k Ultra HD sürümlerinin çıkış tarihleri yakın zamanda Blu-Ray.com üzerinden açıklandı.

Filmin 2 disklik Blu-Ray versiyonu 11 Nisan 2017‘de satışa sunulacak. Türkiye’ye gelir mi belli değil ancak eğer isterseniz Amazon üzerinden satın almanız mümkün.

Eğer bir 3D Blu-Ray Playerınız varsa sizlere çok güzel bir haberimiz var. Filmin 3D setini alırsanız Blu-Ray, DVD ve Ultraviolet HD kopyalarını da almış oluyorsunuz. Ön satışlarda Blu-Ray 24,99$, 3D ise 29,99$ gibi bir fiyattan satışa sunulmuşken bu kesinlikle çok güzel bir fırsat. Ancak bu diski normal Blu-Ray’lerde kullanamıyorsunuz, o yüzden dikkatli olun.

Warner Bros. bir çılgınlık daha yapıp 4K Ultra HD Blu-Ray diskini de 29,99$‘dan satışa koyuyor. 4K’yı 2012’den beri sinemalarda görebiliyorduk. Film olarak satışları ise 2016’da başladı. Fantastik Canavarlar filmi de bir ilklerden yani.

DVD fiyatı ise en ucuz olarak 17,99$ veya 9,99£ şeklinde. Bunların ön sipariş fiyatları olduğunu tekrar hatırlatmakta fayda var. Çıkış tarihi geldiğinde fiyatlar değişmiş olabilir.

Dileriz bu özel kopyalar bir an önce ülkemizde de satışa çıkar!

Burak İpek

1993 Karabük doğumluyum. Okul biterse bir gün dünyayı ele geçirecek çılgın mühendis olacağım. Küçük şehirde büyüdüm ve bunu Harry Potter serisi katlanılır kıldı. Esasen elektroniğe ve bilimkurguya ilgi duymama rağmen Harry Potter serisini her şeyden üstün tutuyorum.