Fantastik Canavalar’ın Blu-Ray Kopyalarının Çıkış Tarihi Açıklandı!

fantastik canavarlar takim

Fantastik Canavarlar Nelerdi, Nerelerde Bulunurlar? filminin merakla beklenen 2 disklik Blu-Ray ve 4k Ultra HD sürümlerinin çıkış tarihleri yakın zamanda Blu-Ray.com üzerinden açıklandı.

Filmin 2 disklik Blu-Ray versiyonu 11 Nisan 2017‘de satışa sunulacak. Türkiye’ye gelir mi belli değil ancak eğer isterseniz Amazon üzerinden satın almanız mümkün.

Eğer bir 3D Blu-Ray Playerınız varsa sizlere çok güzel bir haberimiz var. Filmin 3D setini alırsanız Blu-Ray, DVD ve Ultraviolet HD kopyalarını da almış oluyorsunuz. Ön satışlarda Blu-Ray 24,99$, 3D ise 29,99$ gibi bir fiyattan satışa sunulmuşken bu kesinlikle çok güzel bir fırsat. Ancak bu diski normal Blu-Ray’lerde kullanamıyorsunuz, o yüzden dikkatli olun.

Warner Bros. bir çılgınlık daha yapıp 4K Ultra HD Blu-Ray diskini de 29,99$‘dan satışa koyuyor. 4K’yı 2012’den beri sinemalarda görebiliyorduk. Film olarak satışları ise 2016’da başladı. Fantastik Canavarlar filmi de bir ilklerden yani.

DVD fiyatı ise en ucuz olarak 17,99$ veya 9,99£ şeklinde. Bunların ön sipariş fiyatları olduğunu tekrar hatırlatmakta fayda var. Çıkış tarihi geldiğinde fiyatlar değişmiş olabilir.

Dileriz bu özel kopyalar bir an önce ülkemizde de satışa çıkar!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir