Haberler

Emma Watson, Harry Potter Evrenine Dönme Şartını Açıkladı: “J.K. Rowling Dahil Olmayacak”

Emma Watson, Harry Potter evrenine dönmesi durumunda aradığı tek şartı açıkladı. Yıldız aktris, J.K. Rowling’in hiçbir şekilde dahil olmayacağı bir proje arıyor.

Büyücülük Dünyası’nın en önemli karakterlerinden olan Hermonie Granger’a hayat veren Emma Watson tek bir koşulla Harry Potter evrenine geri dönebilir. Ünlü oyuncu kitapların yazarı J.K. Rowling’in hiçbir şekilde projeye dahil olmayacağı bir Wizarding World projesiyle ilgilenebileceğini açıkladı.

Harry Potter evreni oldukça hareketli günlerden geçiyor. Fantastik Canavarlar kadrosunda yer alan Johhny Depp’in davası ve Ezra Miller’ın son zamanlarda uygunsuz davranışlar sebebiyle meydanın gündemine oturmasıyla kıta ötesinde devam eden Büyücülük Dünyası gündemi bir türlü durulmuyor.

8 filmlik Harry Potter serisinde Hermonie Granger rolünü üstlenen Emma Watson, Giant Freaking Robots’ın haberine göre yazar J.K. Rowling’in hiçbir süreçte içinde olmadığı bir proje ile gelinirse, Büyücülük Dünyası içinde tekrar yer alabileceğini söylüyor. Bununla birlikte sosyal medya ünlü oyuncunun bu söyleminden sonra ikiye bölünmüş durumda. Bir taraf, oyunculuğu ile Hollywood’un içinde yer alabildiği evreni yarattığı için yazara teşekkür etmesi gerektiğini söylerken diğer taraf Rowling’in transfobik açıklamalarına verilmesi gereken en güzel cevabın bu olduğunu savunuyor.

Bu yıl gerçekleşen BAFTA ödüllerinde ‘bütün cadılar için’ yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine çeken Emma Watson’ın bu yorumu hayranlar için büyük bir sürpriz olarak görülmedi. JK Rowling’in internet üzerinden trans bireyler hakkında yaptığı yorumlar ve açıklamalar genel anlamda tepki toplamıştı.

Warner Bros.’tan Emma Watson Hakkında Bir Yorum Gelmedi

Diğer taraftan Harry Potter filmlerinin haklarını elinde bulunduran Warner Bros. konuya dair bir açıklama yapmadı. Harry Potter filmlerinin öncesini konu alan Fantastik Canavarlar serisinin dördüncü ve beşinci yapımlarının geleceği doğrulanmışken medya devinin tartışmanın hangi tarafında yer alacağı merak konusu.

İlk iki filmde Gellert Grindelwald’ı canlandıran Johnny Depp’in, Amber Heard ile gerçekleşen hukuki sürecinde kadro dışı bırakılması hayranlar tarafından olumlu karşılanmamıştı. Buna ek olarak Credence Barebone rolünü üstlenen Ezra Miller’ın uygunsuz davranış sebebiyle tutuklanmanın eşiğinde olmasından sonra, stüdyonun Emma Watson’ın bu açıklamasına nasıl yaklaşacağı belirsizliğini koruyor.

Siz Emma Watson’ın Harry Potter evrenine geri dönmesini ister miydiniz? Fikirlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Giant Freaking Robot

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Yorumlara bak

  • Evet geri dönmesini çok isterim.Çünkü Harry Potter evreni onun için unutulmaz bir anısı artık.

  • Yazar ne aciklama yaparsa yapsin sanami kaldi o varsa oynamam demek sen kimsin 8 filmde baliklama atliyordun sete ama o yazar olmasaydi siradan bir insandin ayaklarin düz basti ya simdi yazari beğenmiyor wb yerinde olsam bu kiza birdaha hicbir projede yer vermem kaybolunca bak nasil yalvariyor beni alin yanlis anladiniz diye

  • Bu web sitedeki bazı kişiler. Emma Watson'un bu tavrını hoş bulmayarak Emma'yı aşağılamışlar. Emma yeterince iyi bir oyuncu ve ayrıcada yetenekli ve şunu da hatırlatmak isterim. Emma çocukken daha Harry Potter filmleri başlamadan önce kendi okulunun tiyatro bölümündeydi. Emma'nın yeteneğini orada fark edip ajansa yazdırırlardı. Ve gene harika bir oyuncu olurdu. Emma'nın bu kararına saygı duymayanlar o zaman Harry Potter filmlerini izlemesinler sonuçta film de büyük bir yere sahip. Emma'yı destekliyorum.....

  • Emma Watson her ne karar verirse versin her birey özgürdür ve şunu hatirlatmakta fayda buluyorum Emma daha Harry Potter filmleri başlamadan önce kendi okulunda tiyatrodaydı oradan biri EmmEmma"nın yeteneğini fark edip onu oyuncu yapabilirdi yine ve Emma'ya resmen hakaret etmiş ya. Ve Warner Bros buradaki hic kimse olmadıgina gore Hangi oyuncuyu oynatıp oynatmamaya kendileri karar verir. Sonuna Kadar Arkandayım Emma'nın.....

  • Emma Watson sonuna kadar yanindayim senin şuna da bir sey demek isterim. Emma watson filme baliklama atlamamisti hatta 5. Filmde ayrilmayi bile dusunmustu ama " Sevgili kitap yazari Joe Kathilen Rowling " onun gitmesini istemedi aralarinda ne sorun oldu bilmiyorum ama Emma sürekli rowlingle calismak zorunda degil. Ve rowling bir oyuncu degil Emma'nin onla ayni projede almak zorunda degil sunu da diyim kimse demeden buyuculuk dunyasini rowling kurdu biliyorum....

  • Emma'nın dönmesini istemeyenler filmleri izlemek zorunda değilsiniz Rowling her projeye dahil olmak zorunda değil Emma kesinlikle sonuna kadar haklı.