Emma Watson, Harry Potter Evrenine Dönme Şartını Açıkladı: “J.K. Rowling Dahil Olmayacak”

emma watson harry potter evreni geri dönme jk rowling

Emma Watson, Harry Potter evrenine dönmesi durumunda aradığı tek şartı açıkladı. Yıldız aktris, J.K. Rowling’in hiçbir şekilde dahil olmayacağı bir proje arıyor.

Büyücülük Dünyası’nın en önemli karakterlerinden olan Hermonie Granger’a hayat veren Emma Watson tek bir koşulla Harry Potter evrenine geri dönebilir. Ünlü oyuncu kitapların yazarı J.K. Rowling’in hiçbir şekilde projeye dahil olmayacağı bir Wizarding World projesiyle ilgilenebileceğini açıkladı.

Harry Potter evreni oldukça hareketli günlerden geçiyor. Fantastik Canavarlar kadrosunda yer alan Johhny Depp’in davası ve Ezra Miller’ın son zamanlarda uygunsuz davranışlar sebebiyle meydanın gündemine oturmasıyla kıta ötesinde devam eden Büyücülük Dünyası gündemi bir türlü durulmuyor.

8 filmlik Harry Potter serisinde Hermonie Granger rolünü üstlenen Emma Watson, Giant Freaking Robots’ın haberine göre yazar J.K. Rowling’in hiçbir süreçte içinde olmadığı bir proje ile gelinirse, Büyücülük Dünyası içinde tekrar yer alabileceğini söylüyor. Bununla birlikte sosyal medya ünlü oyuncunun bu söyleminden sonra ikiye bölünmüş durumda. Bir taraf, oyunculuğu ile Hollywood’un içinde yer alabildiği evreni yarattığı için yazara teşekkür etmesi gerektiğini söylerken diğer taraf Rowling’in transfobik açıklamalarına verilmesi gereken en güzel cevabın bu olduğunu savunuyor.

emma watson harry potter evreni jk rowling

Bu yıl gerçekleşen BAFTA ödüllerinde ‘bütün cadılar için’ yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine çeken Emma Watson’ın bu yorumu hayranlar için büyük bir sürpriz olarak görülmedi. JK Rowling’in internet üzerinden trans bireyler hakkında yaptığı yorumlar ve açıklamalar genel anlamda tepki toplamıştı.

Warner Bros.’tan Emma Watson Hakkında Bir Yorum Gelmedi

Diğer taraftan Harry Potter filmlerinin haklarını elinde bulunduran Warner Bros. konuya dair bir açıklama yapmadı. Harry Potter filmlerinin öncesini konu alan Fantastik Canavarlar serisinin dördüncü ve beşinci yapımlarının geleceği doğrulanmışken medya devinin tartışmanın hangi tarafında yer alacağı merak konusu.

İlk iki filmde Gellert Grindelwald’ı canlandıran Johnny Depp’in, Amber Heard ile gerçekleşen hukuki sürecinde kadro dışı bırakılması hayranlar tarafından olumlu karşılanmamıştı. Buna ek olarak Credence Barebone rolünü üstlenen Ezra Miller’ın uygunsuz davranış sebebiyle tutuklanmanın eşiğinde olmasından sonra, stüdyonun Emma Watson’ın bu açıklamasına nasıl yaklaşacağı belirsizliğini koruyor.

Siz Emma Watson’ın Harry Potter evrenine geri dönmesini ister miydiniz? Fikirlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Giant Freaking Robot

⁠⁠⁠Evapsie!
6 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir