Grindelwald Rolünü Kaybetmişti: Johnny Depp, Amber Heard Davasını Kazandı

Johnny Depp, Amber Heard davası kazandı

Johnny Depp, Amber Heard’e karşı açtığı isim karalama davasında kazanan taraf oldu. Jüri, Heard’e 15 milyon dolarlık tazminatı uygun gördü. Mahkemenin son kararı ise 10,3 milyon dolar oldu. Depp, yaşanan tüm bu süreç nedeniyle Fantastik Canavarlar filmindeki Gellert Grindelwald rolünü kaybetmişti.

Uzun günler boyunca medyayı meşgul eden  Johnny Depp – Amber Heard davası noktalandı. Depp, 6 yılın sonunda “hayatını geri aldığını” ifade ederken Amber Heard tarafı ise bu kararın “tüm kadınların aleyhine” olduğunu kaydetti.

Karayip Korsanları, Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi, Halk Düşmanları, Charlie’nin Çikolata Fabrikası gibi ikonik yapımlarda rol oynayan 58 yaşındaki aktör Johnny Depp, uzun soluklu bir davanın ardından süreci kazanarak noktaladı.

2018 yılında Depp’in eski eşi Amber Heard’ün The Washington Post’a yazdığı makale, Depp’in eşine şiddet uyguladığını işaret etmişti. Depp ise bu iddiaları reddederek Heard’ün kendisini ve adını karaladığını öne sürmüştü.

Öte yandan Depp, Karayip Korsanları’ndaki Kaptan Jack Sparrow ve Fantastik Canavarlar filmlerindeki Gellert Grindelwald rolünü de yaşanan bu süreç nedeniyle kaybetmişti.

Johnny Depp, Amber Heard davası

Johnny Depp, Amber Heard Davası’ndan Tazminat Almaya Hak Kazandı

Johnny Depp – Amber Heard davası Türkiye saatiyle dün gece noktalandı. Jüri, Heard’ün evlilik sürecindeki iddialarını hatalı ve “kötü niyetli” buldu.

Jüri, Heard’ün 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi. Mahkeme ise 10 milyon dolar tazminat ve 5 milyon dolar cezai tazminatta karar kıldı. Ardından bu 5 milyon, eyalette izin verilen maksimum miktar olan 350 bin dolara düşürüldü. Böylece Heard’ün ödemesi gereken miktar 10,35 milyon dolar olarak netleşti.

Öte yandan Depp’in de Amber Heard’e iftira nedeniyle 2 milyon dolar tazminat ödemesi kararlaştırıldı.

Kararın açıklamasından sonra Depp yaptığı açıklamada, “gerçeğin hiçbir zaman yok olmayacağına” dikkat çekti ve mutluluğunu, “6 yılın ardından jüri bana hayatımı geri verdi,” ifadesiyle aktardı.

Amber Heard ise kararın “saatleri, kadınların ayıplandığı zamanlara geri sardığını” yorumunu yaptı ve hayal kırıklığına uğradığını ifade etti.

Johnny Depp gellert grindelwald mads mikkelsen

Johnny Depp 2016 yılında Büyücülük Dünyası’nın yeni serisi Fantastik Canavarlar’a Gellert Grindelwald rolüyle katılmıştı. Ancak yaşanan dava süreçlerinin ardından Warner Bros. oyuncudan rolü bırakmasını istemişti. Neticede Grindelwald rolü Dumbledore’un Sırları filminde Mads Mikkelsen tarafından canlandırıldı.

Siz bu yaşananlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: BBC

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir