Kategoriler: Haberler

J.K. Rowling’den Çok Konuşulan Johnny Depp Tercihine Dair Açıklamalar

J.K. Rowling, Fantastik Canavarlar serisinde Gellert Grindelwald rolünü canlandıran Johnny Depp‘in seride bulunmasına gelen tepkiler üzerine, resmi sitesinden bir açıklama yayınladı.

Bildiğiniz gibi karanlık büyücü Grindelwald rolü için seçilen ve beş filmlik Fantastik Canavarlar serisi boyunca bizlerle olacak Johnny Depp tercihinin açıklanması bazı hayranlar tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Aktör Depp’in basında çıkan skandal niteliğindeki haberleri ardından yapılan bu seçim, akıllara çokça soru işareti oluşmasına neden olmuştu.

Rowling, bugün resmi web sitesinden aşağıdaki açıklamayı yaptı:

Johnny Depp Grindelwald için seçildiğinde onun bu rolde harika olacağını düşünmüştüm. Ancak kendisinin filmde görünüşünü çektiğimiz vakitlerde basında beni ve film ekibini çok yakından ilgilendiren ve endişelendiren hikayeler ortaya çıktı.

Harry Potter fanlarının bu rolde Johnny Depp ile devam etme seçeneğimiz ile ilgili gayet haklı bir şekilde soru ve endişeleri oldu. Potter filmlerinin yönetmeni David Yates’in de çoktan dediği gibi, biz doğal olarak tekrar oyuncu arayışı ihtimalini düşündük. Bazılarınızın neden bu şekilde olmadığı hakkındaki kafa karışıklığı ve kızgınlığını anlıyorum.

Harry Potter etrafında oluşmuş bu büyük, karşılıklı destek ile oluşan topluluk hayatımdaki en güzel şeylerden biri. Benim için kişisel olarak, bu konu hakkında hayranlarıma karşı açık bir şekilde konuşma olanaksızlığı çok zor, sinir bozucu ve zaman zaman acı verici oldu. Ancak, iki kişinin mahremiyetini koruma üstüne yapılan anlaşmaya (ki iki kişi de hayatlarına devam etmek istediklerini dile getirmişlerdi) saygı duyulmalı. Konu hakkında bizim anlayışımıza dayanarak yapımcılar ve ben oyuncu seçimi konusunda sadece memnun değil, Johnny’nin filmlerde büyük bir role sahip olacağından dolayı çok mutluyuz.

İlk iki filmin senaryosunu yazmaktan çok keyif aldım, hayranların ‘The Crimes of Grindelwald’ filmini izlemesini sabırsızlıkla bekliyorum. Filmin başlığında da yer alan roldeki aktör seçimi için kimilerinin memnun olmadığını kabul ediyorum. Ancak vicdan bir kurul tarafından kontrol edilemez. Hayali dünyanın içinde veya dışında, her birimiz doğru olduğuna inandığımız şeyi yapmalıyız.

J.K. Rowling‘in bu açıklamaları sizi tatmin etti mi? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

“Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları” Hakkında Şimdilik Bildiğimiz Her Şey

Burak İpek

1993 Karabük doğumluyum. Okul biterse bir gün dünyayı ele geçirecek çılgın mühendis olacağım. Küçük şehirde büyüdüm ve bunu Harry Potter serisi katlanılır kıldı. Esasen elektroniğe ve bilimkurguya ilgi duymama rağmen Harry Potter serisini her şeyden üstün tutuyorum.

Yorumlara bak

  • İnsanların neden bu kadar aptal olduğunu ve zaten sınırlı olan akıllarını neden böyle gereksiz şeylere harcamayı tercih ettiklerini gerçekten anlayamıyorum...

    Herkes bir an önce etikliği tavan yapmış birer melek gibi davranmayı bırakmalı.

    • +Bertrand Resmen zihnimi okuyup yorum yapmışsın. Aklıma Arda Turan'ın gazeteciyi dövdüğü haber ve bu konunun 1 ay boyunca tartışma konusu olması geldi. Gerçekten de insanlar neden bu kadar gerizekalı olabiliyorlar ve nasıl oluyor da bir anda sütten çıkmış ak kaşık olabiliyorlar çok şaşırtıcı bir durum. Konu başkalarını yargılamaya gelince herkes peygamber mübarek.
      Bu arada soran arkadaşlara da cevabı yazayım, Johnny Depp karısını dövmüştü ve boşandılar.