Kategoriler: Haberler

Jared Harris, Fantastik Canavarlar’daki Albus Dumbledore Rolü İçin Konuştu

İlk iki Harry Potter filminde Dumbledore rolünde gördüğümüz, 2002 yılında aramızdan ayrılan Richard Harris’in oğlu Jared Harris, hayranların gelecek Fantastik Canavarlar filminde genç Dumbledore rolünü oynaması için başlattığı kampanya hakkında konuştu.

Yönetmen David Yates ve yapımcı David Heyman, bu büyük büyücüyü serinin ikinci filminde göreceğimizi söylediğinden beri hayranlar, bu rolü oynaması için Harris’i istiyor.

Yeni filmi Allied’ın tanıtımında konuşan Harris, kendisine Fantastik Canavarlar‘ın yapımcılarından herhangi bir bilgi gelmediğini belirterek, bunun gibi hayran kampanyalarının verilen kararı pek de etkilemediğini söyledi.

Jared Harris:

“(Filmin yapımcıları) Tabii ki de bu ihtimali düşünüyorlar. Ancak henüz bana bunun için ulaşan olmadı, olmasını da beklemiyorum. Daha önce gördüğüm hayran kampanyalarına dayanarak  şunu söyleyebilirim ki filmin patronları bazı kararlarları vermeye zorlanmaktan hoşlanmıyorlar. Bu kampanyalardan sonra neredeyse her zaman farklı bir karar alınır.”

Filmin hayranları ise Grindelwald’u canlandıran Johnny Depp’in karşısında, genç Albus Dumbledore rolünü kimin oynayacağını öğrenmek için sabırsızlanıyor. Birçok hayran eski Dumbledore’un oğlunun bu rol için uygun olduğu konusunda çoktan J.K Rowling’i Tweet yağmuruna tutmaya başladı bile.

Genç Dumbledore’un serinin diğer filmlerinde oldukça önemli bir rol oynayacağı biliniyor. İkinci filmde olması kesinleşen Fantastik Canavarlar oyuncuları ise şöyle: Eddie Redmayne, Dan Fogler, Alison Sudol, Katherine Waterston, Ezra Miller, Johnny Depp ve Zoe Kravitz.

Jared Harris her ne kadar üzücü bir açıklama yapmış olsa da, gerçekten de çok güzel bir Dumbledore olmaz mıydı kendisinden?

Genç Albus Dumbledore’u canlandırması olası 5 aday için buraya tıklayabilirsiniz!

Onur Acar

Harry Potter’ın sihirli dünyasıyla 7 yaşındayken tanıştım. O zamandan beri gerek filmleriyle gerekse kitaplarıyla hep bu dünyanın içinde oldum. Şu an Hacettepe Üniversitesi İngilizce Mütercim-Tercümanlık son sınıf öğrencisiyim. Şimdi de birlikte büyüdüğüm bu serinin, hala karşımıa çıkan muhteşem detaylarını sizlere ulaştırmak için elimden geleni yapacağım.

Yorumlara bak