Büyücülük Dünyası’na Geri Dönüyoruz: Fantastik Canavarlar Vizyona Girdi!

fantastik-canavarlar-nelerdir-nerede-bulunurlar-afis-fc

Yüzlerce gün öncesinden geri sayıma başladığımız Fantastik Canavarlar filmi bugün, 18 Kasım 2016 itibarıyla dünyanın pek çok ülkeyle birlikte Türkiye’de de vizyona girmiş bulundu!

Yıllar sonra bu büyülü dünyanın kapılarından bir kez daha geçmek için sinema salonlarındaki yerlerimizi alıyoruz! Büyünün yeni çağında, 1920’lerin Amerika’sına Newt Scamander ve arkadaşlarıyla birlikte destansı bir yolculuğa çıkıyoruz!

Bu zamana kadar sizlere filme dair sadece 10 ayda tam 194 haber sunarak bilmeniz gereken her şeyi ve belki de birazcık daha fazlasını (takipçilerimiz bunun için bizleri affetsin lütfen) sizlerle paylaşmışız. Bizim açımızdan eşsiz bir yolculuğun ilk durağına da, böylece ulaşmış bulunuyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için ne kadar teşekkür etsek az!

2D , 3D , 4DX , ATMOS , Türkçe Dublajlı , D-BOX  ve IMAX seçenekleri ve 13-A kısıtlamasıyla vizyona girecek olan filmi, başta CineMaximum sinemaları olmak üzere ülkemizdeki çoğu şehir ve sinema salonunda izleme şansına sahipsiniz.

Ayrıca 16 Kasım’da, WarnerBros. Türkiye‘nin davetiyle katıldığımız basın özel gösterimine dair haberimizi buradan, filme dair ilk spoiler’sız incelemelerimizi ise buradan okumanız mümkün!

Uyuyan bir ejderhayı gıdıklamaya devam edeceğiz! Film hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir