Comic-Con’da Fantastik Canavarlar’a Dair Öğrendiğimiz 7 Harika Şey

fantastik-canavarlar-yeni-afis-ust

Newt bize panik yapmamamızı söylemiş olabilir ancak çalıntı bir cüzdanla koşan Burnuk’tan bile daha heyecanlıyız! Filme sadece 103 gün kaldı ve elimizdekilerle yetinmeye hiç niyetimiz yok!

San Diego Comic-Con’da David Yates, David Heyman, Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller, Colin Farrell, Dan Fogler ve Alison Sudol ile birlikte özel bir Fantastik Canavarlar paneli yapıldı. Panele ayrıca yeni filme özel kostümlerin sergilendiği Londra’daki Warner Bros. Stüdyo Turu’ndan hayranlar da katıldı.

Facebook’tan canlı yayınlanan panelde çok şey oldu ancak öğrendiğimiz en heyecan verici şeylerden bazıları işte burada:

gizilgen

1. Burnuk’un ismi Picket ve Eddie Redmayne (Newt Scamander)’ın en çok istediği büyülü yaratık! Dan Fogler (Jacob) tüylerinin görünmezlik pelerini yapımında kullanıldığı bilinen maymun benzeri yaratık olan bir Gizilgen (Demiguise) istediğini söylerken Ezra Miller (Credence) da bir Burnuk istediğini çünkü ornitorenkleri çok sevdiğini söyledi.

eddie redmayne

2. Eddie’nin ilk asa kullanışı deneme filmi çekimleri sırasındaymış. Asasını seçtiğinde sahne korkusuna kapıldığını ve onunla ne yapacağını bilemediğini itiraf etti. Kendisine yardımcı olması için Potter filmlerindeki Dan, Rupert ve Emma’nın asa kullanışlarına çalışmış. Alison Sudol da kendisini güçlü hissettirdiği için asasını evde yanında taşıdığını itiraf etti.

3. Eddie Redmayne, Pottermore’da Hufflepuff’a seçilmiş ve, “Hayatımdaki en heyecan verici andı!” dedi. Newt’in içindeki Hufflepuff’ın yüreğinden ve büyülü yaratıklarına olan bağlılığından geldiğini de belirtti.

4. Fragmandaki yaratıklardan bir tanesi sırtına yapışmış bir amip olan tüysüz tavşana benzeyen Burtlap. Ve bu büyülü yaratık Jacob’ın canını yakıyor.

Colin Farrell

5. Colin Farrell’a göre Percival Graves MACUSA’da Büyü Güvenliği Başkanı. Mesleğinin büyücülerin güvenliğini sağlamaya çalışan bir federal ajanınki gibi olduğunu söyledi.

6. David Heyman Fantastik Canavarlar’ın film olarak başlatılmasının bir özgürleştirme hareketi olduğunu ve hayranların kitaptan çıkarılan herhangi bir kısım için hayal kırıklığına uğramayacaklarını belirtti. David Yates de yeni maceraya sinemada eşlik etmenin ayrı bir zevk olmasını umduğunu söyledi.

7. Ve işte o fragman!

Nefes kesici yeni sahnelerle, canavarlarla, bilgilerle ve heyecanla dolu ne fragmandı ama!

Newt’in kaçmış, tanımadığımız bir adam tarafından “hayalet gibi bir şeydi” diye tanımlanan, bir binayı kırıp döken ve sonrasında yerin altına dalan bir şey, çalışan bir ev cini ve Tina’nın kız kardeşi Queenie’nin ilk gerçek diyaloğu. Newt ayrıca büyülü yaratıklarının etrafının gezegendeki en tehlikeli yaratıkları yani insanlar tarafından çevirildiğini belirtti. Ayrıca duman altı, yasa dışı bir içki dükkânındaki cincücelerin görüntülerine, MACUSA Başkanı Serephina Piquery’nin tehdit yaratacak ekstra bir durumun savaş anlamına geldiğini belirttiğine, Newt ve Jacob arasındaki nükteli ve muhteşem bir diyaloga, Newt ve Tina’nın sarılmasına, sokaklarda bolca büyüye ve Newt’in asası havada Büyüdışı polis memurlarını sakinleştirmeye çalıştığına dair görüntüler yakaladık. Ancak belki de çoğumuzun en çok hoşuna giden Jacob’a ait fragmanın son cümlesidir:

“Büyücü olmak istiyorum.”

Biz de Jacob, biz de…

Newt_Jacob_clapping_Fantastic_Beasts_CC_Trailer

Fantastik Canavarlar” Fragmanında Öne Çıkan 19 Heyecan Verici Detay İçin Tıklayın!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir