Daniel Radcliffe, Bazı Popüler Dizileri Hiç İzlemediğini İtiraf Etti

Daniel Radcliffe O Dizileri Hiç İzlememiş

Ünlü aktör Daniel Radcliffe, The Sopranos veya Breaking Bad gibi “ağır” dizi yapımlarını hiç izlemediğini itiraf etti. Harry Potter serisinin yıldızı, çizgi filmlere ve reality şovlara daha fazla ilgi duyduğunu açıkladı.

Harry Potter serisinin yıldızı Daniel Radcliffe, son röportajında hiçbir zaman The Sopranos veya Breaking Bad gibi ağır ve saatlerce süren TV dizilerini izlemediğini itiraf etti. Radcliffe, aksine çizgi filmler ve reality şovları izlemeyi tercih ettiğini söyledi.

Comic Book Resources ile yaptığı bir röportajda Daniel Radcliffe, “Ağır, bir saatlik şeylerin hepsini izleyemiyorum” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Dürüstçe söylemek gerekirse, çizgi filmleri ve reality şovları izliyorum. Breaking Bad’i hiç görmedim. The Sopranos ya da The Wire’ı da izlemedim.”

Daniel Radcliffe O Dizileri Hiç İzlemedi

34 yaşındaki aktör, bu tercihin The Simpsons ile büyümesinden kaynaklandığını belirtiyor.

“Geçenlerde Jeopardy!’yi izliyordum ve yarışmacılardan biri, genel kültür bilgisinin çoğunu The Simpsons’tan aldığını söyledi. Bu benim için de geçerli.”

Daniel Radcliffe, Animasyon Dizilerînin Live-Action’a Uyarlanamaması Gerektiğini Düşünüyor

Radcliffe, The Simpsons ve BoJack Horseman gibi animasyon dizilerinin canlı aksiyonda aynı etkiyi yaratamayacağına inanıyor:

“Eğer BoJack Horseman bir konuşan at olmasaydı, çok kasvetli ve üzücü olurdu. Canlı aksiyon dizilerde de aynı örnek geçerli. Mesela Homer’ın Bart’ı boğması eğlenceli bir klişe ama gerçek hayatta hiç komik olmayacaktı.”

Mulligan animasyon dizisinde de seslendirme yapan Radcliffe, “Bizim neslimizin The Simpsons ile büyüdüğü düşünülürse, büyüdüklerinde de yetişkin temalı çizgi filmleri izlemeyi tercih etmeleri anlaşılır” dedi.

Merrily We Roll Along Daniel Radcliffe

Radcliffe, yakın zamanda Broadway’de Merrily We Roll Along müzikalinde rol alması nedeniyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Tony Ödülü’ne aday gösterilmişti.

Potterhead’lerin favori yıldızlarından biri olan isim, şimdilerde Netflix animasyon dizisi Mulligan’ın seslendirme kadrosunda yer alıyor. Animasyon dizisinin 24 Mayıs’ta yeni bölümleri yayınlandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Daniel Radcliffe Yeni “Harry Potter” Dizisi Hakkında Konuştu: “Çok Heyecanlıyım…”

Ünlü oyuncunun bu tarz dizileri izlememiş olması hakkındaki yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: The Hollywood Reporter

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir