Eddie Redmayne, San Diego Comic-Con’da Hayranlarına Büyülü Anlar Yaşattı

eddie-redmayne-comic-con

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen San Diego Comic-Con‘da Fantastik Canavarlar rüzgarları eserken etkinliğe katılan Eddie Redmayne asa dağıttığı hayranlarını kendisiyle beraber özel bir büyüyü söylemeye davet etti!

22 Temmuz San Diego Comic-Con‘a giden tüm Harry Potter hayranları için yoğun ve büyüleyici bir gündü. Vizyon tarihi giderek yaklaşan Fantastik Canavarlar filmi için çok özel bir panelin düzenlendiği bu günde filmin sevilen yıldızlarından bir çoğu da orada bulunarak hayranlarıyla bir araya geldi. David Heyman (Yapımcı), David Yates (Yönetmen), Ezra Miller (Credence), Colin Farrell (Graves), Katherine Waterston (Tina), Dan Fogler (Jacob), and Alison Sudol (Queenie) ve elbette Fantastik Canavarlar dendiğinde aklımıza ilk gelen isimlerden biri olan Eddie Redmayne (Newt Scamander) hayranlarla dolu bir salonda film hakkında söyleşi verip SDCC’ye özel gösterimi yapılan yeni fragmanı izlediler.

Panele damgasını vuran asıl olay ise Eddie Redmayne‘in, bütün salona asa dağıtarak herkesi kendisiyle birlikte artık filmin sloganı haline gelmiş bir büyüyü söylemeye davet etmesiydi: Lumos Maxima!

Eddie Redmayne’ın seyircilerin arasına dalarak elleriyle asa dağıtmaya çalıştığı ve sonrasında da kalabalıkla birlikte asasını kaldırarak sihri çağırdığı anları aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

Bu unutulmaz ve büyülü gösteriyi ise başka bir panel, Facebook Live üzerinden yapılan yayın ve Londra’daki Leavesden Stüdyolarına yapılan bir canlı bağlantı takip etti.

Panel öncesinde de oldukça meşgul olan film ekibi Entertainment Weekly‘e verdikleri röportajlarda karakterlerin hakkında daha önce duymadığımız küçük detaylardan bahsettiler.

Mesela Eddie Redmayne, karakteri Newt’in ikonik hale gelmiş Poppinsvari çantası ve set yaratılırken harcanan inanılmaz emek hakkında konuşurken ekibin geri kalanı da J.K. Rowling seti ziyaret ettiğinde başlarından geçenlerden bahsettiler. Anlattıklarına göre J.K. Rowling hazırcevaplığından hiçbir şey kaybetmeyerek sordukları bütün sorulara ikna edici cevaplar vermeyi başarmış.

Oyuncular aynı zamanda Harry Potter serisinde en sevdikleri karakterleri de açıkladılar. Redmayne‘ın dediğine göre favori karakteri her zaman Ron Weasley olmuş. Dan Fogler tercihini Hagrid‘den yana kullanırken, Colin Farrell en çok Deli Göz Moody‘i ve Alison Sudol da Sirius Black‘i sevdiğini açıkladı.

Pek çok muhteşem sürpriz ve etkinliğe ev sahipliği yapan San Diego Comic-Con‘da bulunup bu sihirli anlara ortaklık edebilmek tüm Harry Potter hayranlarını mest edebilecek bir fırsat doğrusu. Umarız bizim ülkemiz de bu tarz prestijli ve büyük çaplı etkinliklere ev sahipliği yapar ve bizler de ışığı hep berber çağırabiliriz.

Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için, o muhteşem gecede gösterilen son Fantastik Canavarlar fragmanı hemen aşağıda:

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir