“Fantastik Canavarlar” Serisinin Yıldızı Eddie Redmayne’in Suikastçıyı Canlandırdığı Gerilim Dizisi Yolda

The Day of the Jackal Dizisi - Eddie Redmayne

Eddie Redmayne’in başrolünde yer aldığı Peacock dizisi The Day of the Jackal ufukta gözüktü. Yazar Frederick Forsyth’ın ünlü gerilim kitabından uyarlanan yapım, merkezine bir “kedi fare kovalamacasını” alıyor.

8 filmlik Harry Potter macerasının ardından Potterhead’ler için Büyücülük Dünyası’na dönüşü simgeleyen Fantastik Canavarlar film serisinde, başkarakter Newt Scamander’ı canlandıran Eddie Redmayne; şimdi yeni bir yapımla dizi dünyasına dönüyor. Redmayne Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?, Fantastik Canavarlar: Grindelwald’un Suçları ve Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları yapımlarındaki performansıyla akıllarda yer edinmişti.

Her Şeyin Teorisi ile Oscar ödülü kazanan Redmayne, aynı zamanda Danimarkalı Kız ve Sefiller yapımlarındaki performansıyla Büyücülük Dünyası’nın dışında da ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne sermişti.

The Day of the Jackal Dizisi

Eddie Redmayne “The Day of the Jackal” Dizisinde Kiralık Katil Rolünde Yer Alacak

İngiliz yazar Frederick Forsyth’ın kendi dilinde 1972’de yayımlanan ve Martin Beck Ödülü ile Edgar Ödülü’ne layık görülen romanı The Day of the Jackal’dan uyarlanan dizi, ABD’de Peacock; İngiltere’de ise Sky kanalından yayınlanacak. Yapımın Türkiye’de resmi bir yayıncısı olup olmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

Redmayne, dizide Çakal olarak anılan ve kılık değiştirmeleriyle ünlü bir suikastçıya hayat verecek. Son cinayetinin ardından istihbarat güçleri ile arasında bir tür “kedi fare kovalamacası” başlayacak ve Çakal’ın inatçı bir İngiliz istihbarat görevlisinden kaçmak için hayatını ortaya koyması gerekecek.

The Day of the Jackal Dizi - Eddie Redmayne

Dizide Çakal’ı yakalamak üzere görevlendirilen Bianca karakterini James Bond filmi No Time to Die ile de tanınan Lashana Lynch üstlenecek.

Yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca La Casa de Papel’daki Tokyo rolüyle adından söz ettiren Úrsula Corberó, Game of Thrones’un Tywin Lannister’ı Charles Dance ve Guardians of the Galaxy’den Chukwudi Iwuji yer alıyor.

The Day of the Jackal Fragmanı | İZLE

Siz Eddie Redmayne’in yeni dizisi The Day of the Jackal hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz. Ayrıca Harry Potter temalı bir forum arıyorsanız, buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz!

Kaynak: Variety

Etiketler:

Forumdan Cevaplar!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir