Emma Watson Yeni Filmi “Güzel ve Çirkin” Hakkında Konuştu!

emma-watson-guzel-ve-cirkin

Bundan yaklaşık 14 yıl önce, beyaz perdede karşımıza çıktı; omuzlarına dökülen kabarık ve kıvır kıvır saçları ile. Üçlünün dâhisi Hermione Granger’ı canlandıran Emma Watson, yer aldığı birçok projede adından sıkça söz ettirdi. Önümüzdeki yıl ise Disney’in Güzel ve Çirkin filmi ile karşımızda olacak. Gelin yeni filme dair neler söylemiş, filmden son gelişmeler ne, hep birlikte göz atalım!

Disney’in önemli animasyonlarından Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast) birkaç hafta önce 25. yıl dönümünü kutlarken, 17 Mart 2017’de film yeniden çekilen versiyonu gösterime girecek.

Empire, Luke Evans’ın Gaston rolünde ve Emma Watson’ın Belle rolünde fotoğraflarını yayınladı. Haberde fotoğrafların yanı sıra, aktörlerin rolleri hakkındaki görüşlerine yer verildi.

Gaston rolünde gördüğümüz Luke Evans’a göre, Gaston bir Disney karakterinin muhtemelen olabileceği en karanlık hali. Gösterime girecek olan filmde Gaston’un eski bir asker olmasının yanı sıra, Evans’a göre oynadığı karakterin dramatik olaylara zaman zaman eğlenceli bir bakış açısı da mevcut.

emma-watson-guzel-ve-cirkin-orijinal

Yayınlanan fotoğrafların birinde Gaston’u Belle’e bir demet çiçek verirken görüyoruz. Filmin daha önceki versiyonlarından son derece aşina gelen bu sahnede, Belle’in bu inceliklerden pek de haz etmediğini de anlıyoruz. Evans’ın bu duruma yorumu da bize Gaston karakteri için ip uçları veriyor:

“Hayatında ilk defa istediği şeyi elde edemeyen bir erkek haline geliyor.”

Güzel ve Çirkin’in çok büyük hayranlarından biri olduğunu söyleyen Emma Watson, Belle’in kendisi için büyük bir ilham kaynağı olduğunu da ekliyor.

“Ben de Belle gibi Paris’te doğdum. İkimiz de kitaplara aşığız. Kendini çok uyumlu biri olarak tanımlamasa da, dünyada üzerinde kendisine bir yer bulabilen ve bunun içinde onu farklı kılan özelliklerini kullanan bir karakter Belle. Bu yüzden benim ilham kaynağım.”

Güzel ve Çirkin filminde onu tekrar masalsı bir dünyada görmek eminiz ki tüm sevenlerini duygulandıracaktır. Oyunculuk yetenekleri son derece etkileyici olan Emma Watson’ı Disney’in artık kült haline gelmiş bir eserinde görecek olmak gerçekten harika. Sizlerin de film ve Emma hakkındaki görüşlerinizi merak ediyoruz. Durmayın, paylaşın!

2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir