Fantastik Canavarlar 3’ün Çekimleri Ertelendi!

Fantastik Canavarlar 3'ün Çekimleri Ertelendi!

Fantastik Canavarlar serisinin ikinci filmi olan Grindelwald’ın Suçları vizyondan kalkar kalkmaz, gözler gelecek üçüncü filme dikildi. Bir sonraki filmin çekimlerine yazın başlanması beklenirken, son çıkan haberler ışığında, Warner Bros’un filmin çekimlerini sonbahara ertelediği ortaya çıktı.

J.K. Rowling’in senaryosunu üstlendiği filmin çekimlerine bu yılın Temmuz ayından önce başlanması beklenirken çekimlerin sonbahar aylarına kadar ertelendiği haberi geldi.

Fantastik Canavarlar 3'ün Çekimleri Ertelendi!

Fantastik Canavarlar 3 filmine daha fazla hazırlık yapılması gerektiği anlaşılıyor. Serinin ikinci filmi olan Grindelwald’ın Suçları tüm dünyada 650 milyon dolara yakın gişe hasılatı elde etti. Üçüncü filmin çekimlerinden önce daha büyük bir başarı elde etmek için daha fazla zamana ihtiyaçları olduğu duyuruldu. Dürüst olmak gerekirse, filmin çekimlerinin bu yaz başlayabilmesi için film ekibinin şimdiden hazırlanmış olması gerekirdi. Oyuncuların filmin çekimlerine yetişmek için çok zor koşullarda çalıştığı biliniyor. Bundan önceki Warner Bros. yöneticilerinin, büyük bütçeli bu gibi filmlerin kararlaştırıldığı tarihte vizyona girmesi için yapım ekiplerini zorladıkları da biliniyor. Fantastik Canavarlar 3′ün ise Kasım 2020’de vizyona girmesi bekleniyordu. Ancak, Warner Bros yöneticileri artık büyük yapımlara hazırlanmaları için gerekli zamanın verilmesi gerektiğinde karar kıldı.

Fantastik Canavarlar 3'ün Çekimleri Ertelendi!

Üçüncü filmin hazırlığı zor detaylar barındırdığını söyleyemesek de, önceki filmin izleyicide bıraktığı çok sayıda soruya cevap beklendiği ortada. Ayrıca, Potter evreninden tanıdığımız Albus Dumbledore’un (Jude Law) hayatımıza getirdiği heyecan da doruk noktada. Fantastik Canavarlar serisinin önceki filmleri Birleşik Krallık’ta yer alan Leavesden Stüdyoları’nda çekilmiş olsa da, gelecek filmin nerede çekileceği henüz duyurulmadı. David Yates ise, bu aralar David Heyman, Steve Kloves, Lionel Wigram ve J.K. Rowling ile üçüncü filmi yönetmek için çalışmalar yapmayı sürdürüyor.

Fantastik Canavarlar 3'ün Çekimleri Ertelendi!

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar serisinde Eddie Redmayne, gizemli yaratıklar koleksiyoncusu ve terbiyecisi olan, 1920’li yılların sonlarında New York, Paris ve Londra’da gizli büyücü topluluğunda kendi halinde bir adam olan Büyüzoolog Newt Scamander’ı canlandırıyor. Aynı zamanda filmin başrollerinde Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller ve Dan Fogler yer alıyor. Serinin kötü karakteri Grindelwald’ı ise Johnny Depp tarafından hayat buluyor.

Fantastik Canavarlar 3'ün Çekimleri Ertelendi!

Fantastik Canavarlar serisi bugüne kadar dünya çapında toplamda 1.46 milyar dolar kazandı. Harry Potter filmlerinin hasılatı ise 7.7 milyar doları bulmuştu. Rowling’in Büyü Dünyası bu zamana kadar toplamda 9.2 milyar dolara yakın gişe hasılatı elde etti.

Yeni filmin ertelenmesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir