Fantastik Canavarlar Oyuncularından Son Gelişmeler ve Credence Dedikoduları

Fantastik Canavarlar’ın ilk filminde rol almış ve ikinci filminde rol alacak olan oyuncuların takvimleri bir hayli yoğun. Üstelik Credence Barebone hakkında birtakım duyumlar da var. Gelin, oyuncuların programlarına ve bizleri nelerin beklediğine hep beraber bakalım! Ne de olsa artık onlar da aileden birileri!

Fantastik Canavarlar’ın ikinci filminde genç Albus Dumbledore rolünde Jude Law’ın olacağı duyurulduktan sonra, seride yer alacak diğer oyunculara da bir göz atalım dedik ama bu kadar meşgul olacaklarını hiç kimse tahmin edemezdi herhalde! Fantastik Canavarlar’da karşımıza çıkan ve Ezra Miller’ın canlandırdığı Credence hakkındaki dedikodular, Jude Law, Katheirne Waterston ve Zoe Kravitz’in yeni filmleri hakkındaki bilgilerin hepsi haberimizin devamında!

Johhny Depp, Kenneth Branagh ile “Doğu Ekspresinde Cinayet” filminde!

Harry Potter’da Gilderoy Lockhart rolüyle tanıdığımız Kenneth Branagh ve Fantastik Canavarlar’ın Grindelwald’u Johnny Depp, Agatha Christie’nin “Doğu Ekspresinde Cinayet” filmi için bir araya geliyor.

Dedektif Poirot rolünde izleyeceğimiz ve aynı zamanda filmin yönetmeni olan Branagh şunları söyledi:

“Gerçekten çok heyecanlandığımı söylemeliyim.Karakterin doğasına bürünebilmek için daha çok okudum ve Agatha Christie’nin yeteneklerine bir kez daha hayran oldum. Filmi çekerken çok da eğlendim. Böyle bir projeye imza attığımı için çok mutluyum.”

Ezra Miller’ın Fantastik Canavarlar’ın ikinci filmindeki durumu ve bir diğer filmi “Flash”

Ezra Miller’ın başrolde olacağı “Flash” filmi ikinci yönetmenini de kaybederken daha önceden 16 Mart 2018’de gerçekleşecek gösterim tarihinde de problemler olacak gibi. (Son dedikodulara göre Geleceğe Dönüş filminin yönetmeni Flash için koltuğa oturacak) Billy Crudup’ın yaptığı açıklamalara göre filmin tarihi Ezra’nın yoğun programı sebebi ile biraz daha ötelenebilir.

“Ezra’nın programı… Son derece meşgul bir adam, popüler ve yetenekli.”

Öte taraftan Screen Rant’ın haberine göre, Fantastik Canavarlar’ın ikinci filminde Ezra’yı tekrar görebiliriz. Filmin yapımcısı David Heyman, kesilen bir sahne hakkında şunları söyledi:

“Aslında bir sahneyi çektik. Bu sahnede Credence’ı bir gemide bir yerlere doğru giderken görüyorsunuz. Ancak sonradan bu sahneyi çıkardık çünkü –işte, yine başlıyor- gibi bir his uyandırmak istemedik. Bu sahnede Credence, gemi ile belki Newt’e gidiyordu, belki de gitmiyordu ancak New York’tan ayrıldığı kesin.”

Umarız tüm bu açıklamalar Ezra’yı ikinci filmde göreceğimiz anlamına gelir. Tabii bu durum “Flash” çekimlerini ve çalışmalarını biraz hızlandırmak zorunda kalabilir. 

Katherine Waterston ve Alien: Covenant

İnternette yer alan son fotoğrafta Tina Goldstein’ı yaratıklar ile savaşırken görüyoruz. “Alien: Covenant” filmi Mayıs 2019’da gösterime girerken, yönetmen serinin beş film olacağı dedikodularına son verdi. (Yaratık filmlerinin dört tane olacağını artık kesin olarak biliyoruz.)

Guy Ritchie’nin Yönetmen Koltuğunda Olduğu “Kral Arthur: Kılıç Efsanesi” filmi ve Jude Law

Fantastik Canavarlar’ın ikinci filminde Dumbledore rolünde göreceğimiz Jude Law, Guy Ritchie’nin yönetmeni olduğu “Kral Arthur: Kılıç Efsanesi” filminde kötü adam Lord Vortigern olarak karşımıza çıktı.

Zoe Kravitz’in Rol Aldığı “Vincent N Roxxy” filminin fragmanı yayınlandı

Fantastik Canavarlar’da Leta Lestrange olarak gördüğümüz Zoe Kravitz’in yeni filmi “Vincent N Roxxy”’nin fragmanı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Gary Michael Schultz’un olduğu filmin konusu ise genel olarak şöyle:

“Bir sokakta Roxxy (ZoeKravitz)’e acımasızca saldırıldığını gören Vincent olaya müdahale ediyor. Daha karanlık ve tehlikeli adamların peşlerine düşeceklerini bildiklerinden, Vincent’in yaşadığı küçük kasabaya kaçıyorlar ve orada yakınlaşıyorlar. Ancak Vincent’in biraz sıkıntılı geçmişi ve dış güçler onları ayırmak için yeni bir tehdit haline geliyor.”

Kendinizi uzun ve dopdolu bir maratona hazırlasanız iyi olur. Fantastik Canavarlar’ın ikinci filmini beklerken oldukça güzel vakit geçireceğiz gibi!

Sizin en çok heyecanlandığınız proje hangisi oldu? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

⁠⁠⁠Evapsie!
4 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir