Fantastik Canavarlar’ın Ezra Miller’ına Yakından Bir Bakış! Filmden Yeni Fotoğraf!

fantastik canavarlar ezra miller

Fantastik Canavarlar filmi yaklaştıkça karakterler hakkında bilgiler de elimize ulaşmaya başladı. Ezra Miller‘ın canlandırdığı gizemli karakter Credence Barebone’yı hep birlikte beraber tanıyalım!

Adelet Birliği: Bölüm 1 filminde de The Flash karakterini oynanayacak olan oyuncu Ezra Miller tarafından canlandırılan Ceredence, Mary Lou Barebone (Samantha Morton) karakterinin evlat edinilmilş ortanca çocuğu. Çok utangaç, içine kapanık olan Ceredence, iki kız kardeşinden daha kırılgan. Mary Lou’nun keskin kurallarına boyun eğiyor ve en ufak yanlışında uğradığı şiddete karşı savunmasız. Onun bu yalnızlığı, Percival Graves’in (Collin Farrell) Ceredence’i kendi çıkarları için kullanmasına uygun biri haline getirmiş. Graves güçlü bir adam, bir seherbaz ve Amerika’daki Sihir Bankanlığı’ndaki (MACUSA) Sihir Güvenliği’nin başında.

ezra-miller-Collin-Farrell

Yukarıdaki resme baktığımızda, Ceredence ve Graves’in Yeni Salem Yardımlaşma Derneği (New Salem Philanthropic Society) posterleriyle kaplı bir sokakta olduklarını görüyoruz. Credence’in annesi tarafından yönetilen Yeni Salem Yardımlaşma Derneği, büyücü ve cadıları başka bir Salem cadı avı başlatarak ortaya çıkarıp öldürmek isteyen radikal bir organizasyon.

Karakteri hakkında Ezra Miller’a sorulduğunda,“Her şey CIA düzeyinde.” diyor. Ve şöyle devam ediyor:

“Eğer karakterim hakkında bir şey söyleyecek olsam, yemin ederim, çatıdan beni indirecek bir sniper olurdu. Seçmelerde bana karakter hakkında çok az bilgi verdiler ve ben içeri girip hakkında hiç bir şey bilmediğim bir karakter gibi konuşmaya çalıştım. Deliye dönmüştüm ama eğlenceliydi. Hayal ettiğime benzer bir çok şeyle karşılaştım. Rolü aldığım an çok büyük bir coşku hissettim. Sanki bir şey tamamlanmış gibi büyük bir his vardı. New York’un sokaklarında hafif epileptik bir dans yapıyordum. Dizlerimin üstüne çökmüş, ağlayarak cennete övgüler yağdırıyordum. İnsanlar bana bakım evine gönderilmem gerekiyormuş gibi bakıyordu.”

Kaynak: EW

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir