Grindelwald Gerçekten de Fantastik Canavarlar Filminde Çok Önemli Bir Rol Oynayacak!

fantastik-canavarlar-ust-gorseli

Gellert Grindelwald‘ın Fantastik Canavarlar filminde önemli bir yere sahip olacağı yayımlanan yeni film özetiyle Warner Bros. tarafından resmen doğrulanmış oldu. Amerikan sihir toplumunun büyük bir savaşa doğru sürüklenmesinde kimin parmağı olduğu sorusu yavaş yavaş aydınlanıyor!

Warner Bros. tarafından dün yayımlanan yeni resmi özet Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filme dair perspektifimizi oldukça değiştirdi. Görünen o ki Newt’in kayıp fantastik canavarlarını aramak için atıldığı macera çok daha büyük bir olaylar zincirinin ufak bir parçasıymış. Ve sıkı durun, bu olaylar zincirinin büyük bir kısmını oluşturan isim ise gerçekten de Grindelwalt‘mış!

Yani ilk filmde, bizim naif Newt Scamender‘ımız New York’ta kaybettiği canavarlarının peşinden koşturup, yeni arkadaşlar edinip ortalığı birbirine katarken, çok daha büyük ve korkunç bir savaş Avrupa’dan Amerika’ya sıçramak üzere olacak. Gellert Grindelwalt isminin ilk defa son fragmanda duyulmasından sonra konuyla ilgili spekülasyonların hızla yayıldığından haberdar olmalısınızdır. Bir de bunun üzerine, yayımlanan yeni karakter afişlerinden birinde bir Ölüm Yadigarları kolyesi boy gösterince Harry Potter hayranları resmen çıldırdılar. Pek de haksız sayılmazlardı çünkü dün Warner Bros. tarafından yayımlanan yeni film özeti de bütün şüphelerimizi doğrulayarak “Çoğunluğun iyiliği” ideolojisinin yeni bir kıtaya yelken açtığını doğruladı. Özellikle özetin şu kısmı  dikkat çekici:

1926 yılındaki New York’un Büyücülük dünyasında büyüyen tehditler var. Gizemli bir şey ardında yıkımın izlerini bırakarak sokaklarda dolaşıyor ve büyücülük toplumunu, onların kökünü kurutmak isteyen ve Büyüdışılardan oluşan fanatik bir topluluk olan İkinci Salem’cilere ifşa etmekle tehdit ediyor. Ve güçlü bir karanlık büyücü olan Gellert Grindelwald Avrupa’yı kaosa sürükledikten sonra ortadan kayboldu… ve hiçbir yerde bulunamıyor.

Anlayacağınız, Grindelwald’ın Avrupa’dan sonra göz diktiği toprakların “Amerika” olduğu ve sokaklarda dolaşan bu “gizemli şeyin” de büyük olasılıkla onunla ilişkili olduğu Warner Bros. tarafından doğrulanmış durumda. Fakat Grindelwald’ı  ya da Dumbledore’un gençliğini sonraki filmlerde beyaz perdede görüp göremeyeceğimiz ise hala kocaman bir soru işareti olarak bekliyor. Bakalım Fantastik Canavarlar filmlerinde eski defterlerin açıldığını görebilecek miyiz?

Bu konudaki teorilerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir