Harry Potter Dünyasını Bundle’dan Takip Edin!

fc bundle

Harry Potter ve Büyücülük Dünyası ile ilgili Türkiye’de en geniş ve en güncel içeriğe sahip olan Fantastik Canavarlar, artık Bundle‘da da sizlerin karşısında olacak!

Bundle dünyanın dört bir yanından 10 binin üzerinde yayıncıyı kullanıcılarla buluşturan bir içerik platformu. Hem kullanıcının dilediği mecralardan kişisel bir haber akışı oluşturmasını sağlıyor hem de önemli son dakika gelişmelerini anlık bildirimlerle iletiyor. Gündem, teknoloji, spor, finans, eğlence, geek & oyun, edebiyat, köşe yazarları gibi 22 farklı kategoriden ve Türkiye’de aklınıza gelebilecek her kaynaktan her gün on binlerce içerik Bundle’da yer alıyor.

Harry Potter’a dair içerik ve haberler anında telefonumda olsun, gündemi sadece kendi belirlediğim seçkin kaynaklardan takip edeyim diyorsanız, Bundle tam size göre!

Tamamı Türk bir ekibin elinden çıkan Bundle; Almanya, Fransa, İngiltere ve Amerika’da da çok sayıda kullanıcıya sahip. Şık tasarımıyla dikkat çeken ve kullanıcı skoru 4.5 yıldız olan Bundle, Play Store tarafından geçen yılın “En iyi haber uygulaması” seçildi. App Store‘da ise haber kategorisinde editörün tercihi oldu.

Bizi sosyal medya hesaplarımız dışında Bundle uygulamasından da kolaylıkla takip edebilirsiniz. Bundle’ı cihazınıza indirdikten sonra yapmanız gereken tek şeyin, Fantastik Canavarlar‘ı aratarak takip listenize eklemek olduğunu unutmayın!

Android için BURAYA, iPhone ve iPad için de BURAYA tıklayarak programı cihazınıza indirebilirsiniz.


Not: Edebiyatta kaybolanlara, diyen kardeş projemiz Kayıp Rıhtımı da Bundle üzerinden takip ederek bizlere desteğinizi sürdürebilirsiniz.

Etiketler: