Harry Potter: Puzzles & Spells Fragmanı Sonunda Geldi!

Harry Potter: Puzzles & Spells Fragman

Harry Potter hayranları uzun zamandır yeni bir mobil oyunun yolda olduğunu biliyordu. Zynga’nın, Portkey Games ile birlikte yeni bir Üç-Objeyi-Birleştir türündeki Harry Potter: Puzzles & Spells oyunundan yeni fragman paylaşıldı.

Harry Potter: Puzzles & Spells oyuna ait yeni tanıtım Wizarding World sosyal medyası üzerinden duyuruldu. Dünya çapındaki mobil cihazlara geleceği açıklanan Puzzles & Spells ilk resmi fragmanını piyasaya sürdü.

İşte fragmanın paylaşıldığı Tweet:

Üç-Objeyi-Birleştir türündeki, Portkey Games markası altındaki mobil oyun Puzzles & Spells için ilk bakış videosunu sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Harry Potter: Puzzles & Spells Oyuncuları Hogwarts’a Geri Götürecek

Bu ilk video, puzzle oyununda ilerleyen oyuncuların çok sevdiği bazı şeyleri ziyaret ederken yaptıkları bir turu ele alıyor. Fragman renkli blokların (kanatlı anahtarlarla, Çikolotalı Kurbağalarla ve eminiz ki kesin tanıyacağınız diğer çok bilinen sembollerle süslenmiş durumdalar.) sizin en favori Wizarding World bölgelerinde uçuştuğunu gösteriyor. Bu bölgeler arasında Diagon Yolu ve blokların zıpladığı Hogwarts Merdivenleri de var.

Harry Potter: Puzzles & Spells Fragman

Zynga’nın yayım müdürü Bernard Kim, oyun hakkında şunları söyledi:

“Hogwarts’ın Büyük Salonu’ndan Gryffindor Ortak Salonu’na, Puzzles & Spells oyunculara Wizarding World’deki ünlü mekanları yeni bir yolla tekrar ziyaret etme imkanı sunuyor.”

Tüm Portkey oyunlarında olduğu gibi oyuncular kendi maceralarının merkezinde olması şansı yakalayacaklar. Büyüyle donatılmış, beyin zorlayan bulmacalar Harry Potter hayranlarını bekliyor olacak.

Becerileri ve büyülere seviye atlatmanın yanı sıra kendi karakterlerini özelleştirebilecek olan oyuncular, kulüpler kurup diğer oyuncularla sosyalleşecekler. Ayrıca oyun içinde olan bazı özel aktivitelerde beraber oynayacaklar. Başka bir deyişle, arkadaşlarınızla beraber kendi Dumbledore’un Ordusu’nu kurabileceksiniz gibi görünüyor.

Portkey Games, oyuncular tarafından pek de sevilmeyen Wizards Unite oyununun da altında imzasını bulunduruyor.

Harry Potter: Puzzles & Spells Fragman

Harry Potter: Puzzles & Spells oyunu ne zaman piyasaya çıkacak, sorusu ise henüz yanıt bulmuş değil. Ancak fragmanın “Çok yakında” ibaresi ile paylaşıldığını hatırlatalım.

Puzzles & Spells Fragmanı YouTube | İZLE

Oyun hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Puzzles & Spells oyunuyla ilgili gelişmeler ve daha fazlası için sitemizi takip etmeyi unutmayın!

* * *

* J.K. Rowling, 9 Yaşında Lösemiden Hayatını Yitiren Kızı Ateş Kadehi ile Yaşatıyor

Kaynak: Wizarding World

⁠⁠⁠Evapsie!
3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir