Harry Potter ve Azkaban Tutsağı’nın Resimli Özel Baskısı 2017’de Çıkacak!

azkaban-tutsagi-kapak-yeni

Snitchseeker‘ın bizlere ulaştırdığı habere göre, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı Resimli Özel Baskı‘sı Ekim 2017′de bizlerle buluşacak! Gelin bu heyecanlı haberin detaylarına hep birlikte göz atalım!

Harry Potter ve Sırlar Odası kitabının resimlendirilmiş baskısı resmen dünya çapında satışa çıkarıldığını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Kitabı buradan İngilizce olarak alınabilir; bir tadımlık olarak, sanatçı Jim, yeni kitaba can veren bazı büyülü şeyleri aşağıda izleyebileceğiniz videoda gösteriyor.

Ve fazladan bir sürpriz olarak, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı kitabının resimli baskısı bir yıl sonra, Ekim 2017’de çıkıyor.

Bloomsbury Harry Potter serilerini yayımlamaya Harry Potter ve Sırlar Odası Resimli Baskısı ile devam ediyor. Bu, J.K. Rowling’in ikinci Harry Potter romanının ilk tam resimlendirilmiş baskısı ve Jim Kay’in J.K. Rowling’in büyücü dünyasına kattığı büyüleyici yorumuyla hayat buluyor.

Harry Potter’ın Hogwarts’taki ikinci yılı, onu başka bir büyülü maceraya götürüyor. Okuyucular, Ford Anglia’nın Kovuk’un üzerinden uçması, Harry ve Ron’un Aragog ile tanışması ve Basilisk’le olan savaş gibi önemli anların tadını Jim Kay’in eşsiz ve mükemmel stiliyle daha iyi çıkaracak. Gilderoy Lockhart, Mızmız Myrtle ve hayranların favorisi Dobby gibi önemli karakterler de Jim Kay’in özel ilgisinden pay alıyor.

jim_kay_chamber_of_secrets

Bloomsbury, J.K. Rowling’e yedi Harry Potter romanının renkli resimli baskıların yaratılması fikriyle gelince, ödüllü tasarımcı Jim Kay, yayımcı ve yazar tarafından oy birliğiyle kitapları resimlendirmesi için seçildi. Jim Kay’in sanatı zengin detaylarla ve J.K. Rowling’in zamanın ötesindeki klasiklerini mükemmel bir şekilde öven esprilerle dolup taşıyor.

Harry Potter ve Felsefe Taşı Resimli Baskısı büyük bir beğeni ile Ekim 2015’te satışa çıkmıştı ve İngiltere’de ve diğer ülkelerde 120.000’in üzerinde kopya satmıştı. İkinci kitapta aynı anda dünya çapında satışa çıkacak ve bir başka küresel yayım olacak.

jim_kay_philosophers_stone

Harry Potter serisindeki yedi kitap da güzelce resimli baskıları olacak şekilde planlandı. Jim Kay ve Bloomsbury şimdiden Ekim 2017’de çıkacak olan Harry Potter ve Azkaban Tutsağı için sıkı çalışıyor.

Harry Potter ve Sırlar Odası Resimli Baskı’nın her bir renkli sanat eseri olan sayfası Harry Potter efsanesine mükemmel bir ekleme ve büyücülerin dünyasına yeni okuyucuları ve hayranları çekmek için göz kamaştırıcı bir tasvir.

Sizler bu resimli baskılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Kitapların içinde de bu tarz görsellerin olması ilgi çekici ve bu dünyayı daha da güzelleştiriyor. Siz de yorumlarınızı eklemeyi unutmayın!

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir