“Harry Potter ve Lanetli Çocuk” Yapı Kredi Yayınları Tarafından Türkçeye Çevriliyor!

Harry Potter ve Lanetli Çocuk oyunun galası geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Oyunun senaryo kitabı ise 31 Temmuz’da orijinal diliyle raflardaki yerini aldı. Kitabın Türkiye’deki yayımcısı kim olacak, kitabı hangi çevirmenler çevirecek, soruları tam gaz giderken sonunda mutlu haber geldi ve kitabın, daha önce defalarca olduğu gibi yine Yapı Kredi Yayınları tarafından dilimize kazandırılacağı, yayınevi tarafından duyuruldu!

Kitabın çıkış tarihi ve çevirmenleri henüz belli değil. Ancak biz büyük bir iyimserlikle kitabın Sevin Okyay – Kutlukhan Kutlu ikilisine verileceğine yürekten inanıyoruz. Bu konudaki gelişmeler yaşandıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
Bu sırada Harry Potter ve Lanetli Çocuk hakkında daha fazla bilgi edinmek için şuradaki haberlerimize bir göz atabilirsiniz. Ayrıca:
Harry Potter ve Lanetli Çocuk hikâyesinin tamamına buradan göz atabilirsiniz!
İlginizi Çekebilir
-
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı’nın Resimli Özel Baskısı Sonunda Türkçede
Yorum yapılmamış | Oca 28, 2026 -
Harry Potter’ın İkonik Yıldızı, Tek Tip Rollerden Bıkmıştı
Yorum yapılmamış | Oca 26, 2026 -
Netflix’in Helena Bonham Carter’lı Yeni Polisiye Dizisi İzlenme Rekorları Kırıyor
Yorum yapılmamış | Oca 25, 2026 -
Harry Potter 25. Yılını Sinema Gösterimleri ve Küresel Etkinliklerle Kutluyor
Yorum yapılmamış | Oca 24, 2026
Yazar Hakkında
Onur Selamet
1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldım. Öykü ve senaryo üzerine çalışıyorum. Öykülerim kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşımla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyoruz.


Bu kitapta harry girdi sahneye falanmi diycek yani