Harry Potter ve Lanetli Çocuk’un Avustralya Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Potter macerasının sekizincisi Harry Potter ve Lanetli Çocuk tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Kitabını J.K. Rowling ile birlikte John Tiffany ve Jack Thorne’un yazdığı, John Tiffany’nin ise yönetmen koltuğunda oturduğu tiyatro oyunu, şimdi de Avustralya’da sahnelenmeye hazırlanıyor. 2019 yılının başlarında Malbourne‘da prömiyerinin yapılması beklenen Lanetli Çocuk’un oyuncu kadrosu ise belli oldu.

Harry, Ron ve Hermione karakterlerinin de içinde bulunduğu oyuncu kadrosunun 42 kişi olacağı açıklandı.

Oyunda Harry Potter karakterini Gareth Reeves oynayacak. Böylece ‘Lanetli Çocuk Harry‘yi ilk kez Jamie isimli biri canlandırmıyor olacak. Hermione Granger rolünü Paula Arundell, Ron Weasley rolünü ise Gyton Grantley canlandıracak.

Soldan sağa: Gyton Grantley (Ron Weasley), Paula Arundell (Hermione Granger), Gareth Reeves (Harry Potter)

Ginny Potter rolünde Lucy Goleby‘ı, Albus Potter rolünde ise Sean Rees-Wemyss‘i göreceğiz. Draco Malfoy’u Tom Wren, oğlu Scorpions’u ise ilk profesyonel tiyatro deneyimi olacağını söyleyen William McKenna oynayacak.

Oyuncu kadrosunun geri kalanını merak edenler için ise isim listesi şöyle: Iopu Auva, Damien Avery, Mike Bishop, Simon Chandler, Clare Chihambakwe, Louis Corbett, Gillian Coscriff, Manali Datar, Mark Dickinson, Lyndall Grant, George Henare, Soren Jensen, Hamish Johnston, Madeleine Jones, James O’Connell, Amanda Labonte, Debra Lawrance, Kuda Mapeza, Kirsty Paterson, John Sharman, David Simes, Hayden Spencer, Slone Sudiro, Connor Sweeney, Jessica Vickers ve Hannah Waterman.

“Lanetli Çocuk ekibimiz git gide büyüyor,” diyor yönetmen John Tiffany.

“Gösterimizde yer alan herkes oldukça heyecanlı ve böyle başarılı bir yapımın Avustralya ayağının parçası olmaktan gurur duyuyorlar. Oyuncu seçimlerinde Avustralya ve Yeni Zelanda’nın her köşesinden yoğun bir ilgi gördük. Aynı ilgiyi izleyicilerimizden de göreceğimize eminim.”

Harry Potter ve Lanetli Çocuk‘un ön gösterimi, 16 Ocak 2019’da Melbourne Princess Theatre‘da gerçekleştirilecek ve biletleri çoktan satışa çıktı bile! Ön gösterimden kısa bir süre sonra 23 Şubat’ta ise resmi açılışı yapılacak.

Lanetli Çocuk‘un Avustralya gösterimi için resmi web sitesinden daha fazla bilgi alabilir ve diğer ülkelerdeki gösterim haberlerini de takip edebilirsiniz.

Oyun günün birinde ülkemizde de sergilenir mi, bu sorunun yanıtını ölesiye bir merakla beklemeye devam ediyoruz. Siz ne dersiniz?

⁠⁠⁠Evapsie!

Forumdan Cevaplar!