Harry Potter ve Sırlar Odası Konserine Sayılı Günler Kaldı!

Harry Potter efsanesinin ikinci filmi Sırlar Odası’nı, Orkestra İstanbul’un canlı performansı eşliğinde dev perdede izlemeye hazır mısınız?

Harry Potter serisinin ikinci filmi olan Sırlar Odası, Harry Potter™: Sırlar Odası In Concert ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ne geri dönüyor. Orkestra İstanbul, 19-20 Mayıs tarihlerinde John Williams’ın bestelediği Harry Potter™ ve Sırlar Odası’nın unutulmaz müziklerini, film dev perdede gösterilirken canlı olarak icra ediyor.

J.K. Rowling’in büyülü dünyasının bir diğer sihirli tecrübesi olan Harry Potter™ In Concert Serisi, Haziran 2016’da Harry Potter ve Felsefe Taşı ile başladı ve 2018 yılına kadar tüm dünyada 35’ten fazla ülkede yüzlerce kez gösterilmesi planlanıyor.

Harry Potter ve Sırlar Odası‘nda arabalar uçuyor, ağaçlar savaşıyor ve gizemli bir ev cini Harry’yi ziyaret ederek onu önümüzdeki yıl büyücülük dünyasında kendisini nelerin beklediğine dair uyarıyor. Bu yıl Hogwarts™’da örümcekler konuşuyor, mektuplar çığırıyor ve Harry’nin insanları huzursuz etme kabiliyeti sayesinde arkadaşları ondan şüpheleniyor. Duvardaki “Sırlar odası açıldı.” yazısı ile macera ve tehlike dolu bir yılın karşımızda olduğu hem Hogwarts sakinlerine hem de bizlere duyuruluyor. Ve Hogwarts’ı kurtarmak için Harry’nin, Ron’un ve Hermione’nin büyülü yetenekleri ve cesareti gerekiyor.

John Williams tarafından bestelenen ve Grammy adaylığı olan serinin müzikleri Harry Potter’a büyülü yolculuğunda muhteşem motiflerle eşlik ederken kısa sürede klasik oldu.

Bu konser dizisi CineConcerts tarafından Warner Bros Consumer Products ile ortak olarak geliştirildi. Konser dizisinin hem yaratıcısı hem yapımcısı olan Justin Freer, bu seri hakkında düşüncelerini şöyle özetliyor.

“Harry Potter filmleri günümüzde bile milyonlarca hayranı mutluluğa boğarak devamlılığını sürdüren bir kültürel fenomen. Filmlerin ödüllü müziklerini ilk kez canlı bir orkestranın yorumuyla, filmlerin dev sinema perdesine projeksiyonuyla eş zamanlı olarak sunuyor olmak da bizim için büyük bir zevk. Bu unutulmaz bir etkinlik olacak.”

CineConcerts’in Kurucu Ortağı ve Yapımcısı Brady Beaubien şu özleriyle serinin taşıdığı önemi anlatıyor.

“Harry Potter™, tüm dünyada heyecanın eş anlamı olarak kabul görüyor. Biz de tüm filmi, unutulmaz müzikleriyle canlandırarak, seyircileri bu sihirli dünyaya döndürmeyi umuyoruz.”

Unutmayın! Filmin orijinal dili İngilizce olup Türkçe altyazı ile gösterilecek ve ara dahil yaklaşık 3 saat sürecektir.

Biletler için buraya tıklayabilirsiniz.

Forumdan Cevaplar!