Çocuk Yazarı Margo Linn’in “Her İnişin Bir Kalkışı Vardır” Kitabı Raflarda

Her İnişin Bir Kalkışı Vardır - Margo Linn

Kaleme aldığı çocuk kitaplarıyla tanınan Margo Linn’in Her İnişin Bir Kalkışı Vardır kitabı okurların beğenisine sunuldu. Eser, Yapı Kredi Yayınları etiketiyle yayımlanıyor.

Çocuk edebiyatı, çocukların hayal gücünü geliştiriyor ve küçük bireylerin dünyayı keşfetmelerine yardımcı oluyor. Erken yaşta okunan kitaplar, çocukların dil becerilerini geliştirirken onlara okuma alışkanlıkları da kazandırıyor. Çocuk edebiyatı aynı zamanda ahlaki değerleri ve hayat derslerini öğretmek için etkili bir araç olarak kullanılıyor.

Bir Burada Bir Orada! kitabıyla da Türkçeye konuk olan Margo Linn’in Her İnişin Bir Kalkışı Vardır adlı çocuk kitabı okurların beğenisine sunulmuş durumda.

Yaklaşık 30 sene boyunca ilkokullarda dil öğretmeni olarak görev alan Margo Linn, daha sonra yazdığı çocuk kitaplarıyla adından söz ettirdi. Şu sıralar New York’ta yas¸ayan yazar, Her İnişin Bir Kalkışı Vardır kitabında bir uçak yolculuğunun nasıl gerçekleştiğini ele alıyor ve bunu yaparken karşıt kavramları da okurlara tanıtıyor.

Genç okurlar bu eserle zıtlıklar kavramına dair yeni bir yorumla karşılaşıyor. Kitapta uçak yolculuğuna çıkan küçük bir kızın göklerdeki serüvenleri anlatılıyor.

Orijinal adı Every Down Has an Up olan eserin çizimleri ise Bologna Çocuk Kitapları Fuarı’ndan ödülle dönen illüstratör Brian Fitzgerald imzasını taşıyor.

Her İnişin Bir Kalkışı Vardır – Margo Linn | Arka Kapak Tanıtımı

Her Inisin Bir Kalkisi Vardir Margo Linn

Uçağımız kalkışa hazırdır!

Gelin hep birlikte havalimanına gidelim, güvenlikten geçip biniş kartlarımızı uçuş görevlisine gösterelim, uçakta koltuklarımıza geçelim, emniyet kemerlerimizi bağlayalım!

Margo Linn Her İnişin Bir Kalkışı Vardır adlı kitabında bir uçak yolculuğunun nasıl gerçekleştiğini anlatırken karşıt kavramları da meraklı okurlara tanıtıyor.

Toplamda 36 sayfadan oluşan eserin çevirmenliğini Tuğçe Özdeniz üstleniyor. Her İnişin Bir Kalkışı Vardır kitabı Temmuz 2024 itibarıyla raflardaki yerini almaya başladı. Eserin hitap ettiği kitle ise 3 – 8 yaş arasındaki çocuklar olarak tanımlanıyor.

Margo Linn’in Her İnişin Bir Kalkışı Vardır kitabı hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Fantastik Canavarlar’ı Google HaberlerFacebookX ve Instagram’dan takip edebilirsiniz.

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir