Hogwarts Legacy 2 Çalışmaları Başladı: Büyülü Dünyanın Devamı Yolda!

Hogwarts Legacy 2 Çalışmaları Başladı

Hogwarts Legacy 2 hazırlıkları başladı. Harry Potter’ın büyülü evrenini devasa bir açık dünya şeklinde sunan başarılı oyunun devamı geliyor.

Harry Potter hayranlarının uzun yıllardır beklediği Hogwarts Legacy bu yıl oyun dünyasında büyük bir başarı elde etti. Avalanche Software ve Warner Bros. Hogwarts Legacy ile alışılmışın dışına çıktı ve oyun şu ana kadar 2023’ün en çok satan yeni oyunu olarak dimdik ayakta duruyor.

Ancak bu başarı sadece satış rakamlarıyla sınırlı kalmadı. Oyun, uzun bir süre boyunca en çok satanlar listesinde üst sıralarda yer aldı ve yakında bu liderliği genişletme şansına sahip olacak gibi görünüyor.  İlk piyasaya sürüldüğünde Hogwarts Legacy yalnızca PC, PS5 ve Xbox Series X için mevcuttu. Stüdyo sonrasında oyunu PS4 ve Xbox One’a taşıdı. Devasa açık dünya Harry Potter oyununu bu yılın sonlarında Nintendo Switch’e de getirme planları var. Bu da ona başka bir büyük satış artışı sağlayacaktır. Tüm bu süreçte rakipleri Diablo 4 ve Baldur’s Gate 3 gibi güçlü oyunlar olsa bile Hogwarts Legacy ile yarışamadı. Bu nedenle başarılı oyunun devamı gelmesi için kaçınılmaz hale geldi.

Hogwarts Legacy 2 Çalışmaları Başladı

Şimdiye kadar devam oyunu hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da kısa süre oyun dünyasında Hogwarts Legacy 2 sesleri yükselmeye başladı ve geliştirildiği yolundaki söylentiler giderek güçlendi. İddialar Hogwarts Legacy’nin devam oyunu için hazırlıklara başlandığına işaret ediyor.

Hogwarts Legacy 2 İddiaları İlk Oyuna Neden DLC Gelmediğinin Mantıklı Açıklaması Olabilir

Hogwarts Legacy 2 iddiası MyTimetoShineHello adlı bir kaynak tarafından ortaya atıldı. Twitter (X) üzerinden yazan bu isim genellikle Marvel ile ilgili doğru sızıntılarıyla tanınıyor.  Yani oyun dünyasıyla ilgili pek fazla bilgi paylaşımı yok. Ancak genel olarak doğru bilgiler paylaşıyor olması bu iddianın da güvenilir olabileceğini gösteriyor. Kaynağına dayandırdığı bilgilere göre Hogwarts Legacy 2 üzerinde çalışmalara başlandığını belirtiyor.

İddiaların doğru olduğunu varsayılırsa Hogwarts Legacy’nin herhangi bir DLC’ye sahip olmama sebebi mantıklı hâle gelebilir. Daha önce oyun için bir DLC planlanmadığı doğrulanmıştı. Ancak hayranlar oyunun satış başarısının ardından bir şeylerin gerçekleşebileceğine dair umutlarını koruyorlardı. Bununla birlikte Avalanche zaten Hogwarts Legacy 2 için çalışıyorsa ilk oyun için DLC yapmaya ayıracak fazla zamanı olmayacağı düşünülebilir.

Hogwarts Legacy 2 Çalışmaları Başladı

Hogwarts Legacy 2023 yılının en çok satan oyunlarından biri olmasına rağmen bazı oyuncular eksikliklerini gözlemlemişti. Harry Potter hayranları özellikle Hogwarts ve Harry Potter evrenini daha ayrıntılı bir şekilde keşfetmek için bazı özelliklerin eksikliğinden şikayet etmişlerdi. Avalanche Software stüdyosu bu geri bildirimleri dikkate alarak ikinci oyunu da buna göre şekillendiriyor olabilir. Ancak resmi bir açıklama gelmediği için şimdilik her şeyi zaman gösterecek.

Hogwarts Legacy 2 konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce de gelmeli mi? Konuyla ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve ayrıca Harry Potter dünyasından yeni gelişmeler için Fantastik Canavarlar’ı Google Newsten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir