Hogwarts’tan Karma Dövüş Sanatlarına Uzanan Yolculuk: Gregory Goyle [Josh Herdman]

josh-herdman-mma-759

Harry Potter filmlerinde Draco Malfoy‘un yardakçılarından Gregory Goyle rolüyle tanıdığımız Josh Herdman şu sıralar ne yapıyor dersiniz? Kendisi geçtiğimiz günlerde Doğu Londra’da bir MMA (Karma Dövüş Sanatları) maçı kazandı!

Harry Potter oyuncularının, takip edebildiğimiz kadarı çoğunlukla sinema, televizyon ve tiyatro dünyasında harika yerlere geldi. Potter filmlerinde ufak rollerde bulunmuş isimler bile, sonrasında çok ciddi ve saygın işlerde imza sahibi oldu. Harry Potter filmleri, birçok oyuncunun kariyerini birkaç adım ileri taşıdı.

Fakat Teftiş Mangası‘nın unutulmazlarından Gregory Goyle‘un aktörü, şov dünyasının farklı bir yüzünde karşımıza çıkarak hepimizi şaşırttı: Karma Dövüş Sanatları. Bu sporda her türlü dövüş tekniğini kullanarak karşınızdakini alt etmeye çalışıyorsunuz. Ve duyduğumuza göre Josh Herdman, geçtiğimiz akşam Polonyalı rakibi Janusz Walachowski‘yi alt etmeyi başarmış!

Son beş yıldır Japon dövüş sanatı jiu jitsu üzerinde uzmanlaşan Herdman, aktörlüğü de bırakmak istemediğini; eğer mümkün olursa dövüşle oyunculuğu bir arada götürmeyi hedeflediğini dile getirdi.

Kendisine bu ilginç kariyerde başarılar diliyoruz!

Josh-Herdman

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir