Johnny Depp: “Rowling Benim Haksız Yere Suçlandığımı Biliyor”

Johnny Depp Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları filmine alınması üzerine ortaya çıkan tartışmalarla ilgili sessizliğini bozdu. Depp uzun bir süre kabuğundan çıkmamıştı, bu durum da pek çok tartışmaya yol açmıştı.

Eski eşi Amber Heard, Depp’i kendisine aile içi şiddet göstermekle suçlamış, bu iddia da Harry Potter hayranlarının pek hoşuna gitmemişti. Yapım ekibinin ve J.K. Rowling’in Depp’i filmin kadrosunda tutmaya devam etmesi pek çok hayranı hayal kırıklığına uğrattı.

Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları filminin kadrosuna alınmasıyla ilgili çıkan tartışmalar sorulduğunda Johnny Depp bu sorudan kaçmadı. Soru röportajın sonunda Depp’in oynadığı karakterin kendi içinde yaşadığı karmaşadan ve bu ekibe katılmadan önce Harry Potter dünyasını çok iyi bildiğinden bahsettiği sırada geldi. Depp’in devam filminin kadrosuna girmesi üzerine aldığı tepkilere verdiği yanıt şöyle oldu:

“Size karşı dürüst olacağım, J.K. tüm o insanlardan aldığı çeşitli tepkileri cevaplandırmak zorunda kaldığı için kendimi kötü hissettim. Bunlara katlanmak zorunda kaldığı için çok üzüldüm. Ama sonuçta gerçek bir tartışma var. Bir de haksız yere suçlandığım gerçeği var, bu yüzden The Sun gazetesine haksız suçlamaları sürdürerek iftira attığı için dava açıyorum. J.K. delili gördü, o yüzden de haksız yere suçlandığımı biliyor ve beni alenen savunmasının nedeni bu. Olayları hafife alan biri değil o. Gerçeği bilmeseydi beni savunmazdı. Durum gerçekten böyle.”

Johhny Depp’in aile içi şiddet gösterdiği iddialarını inkâr etmesi ise Amber Heard’ün avukatlarınca hoş tepkiler almadı. Depp’in, “Utanmadan Sayın Heard’e karşı psikolojik şiddeti devam ettirdiğini,” söylediler. Avukatlar ayrıca aktris Amber Heard’ün tüm bu olanları atlatmaya çalıştığını dile getirdiler. Geçen sene, Heard ve Depp aile içi şiddetin yaşandığını ima eden ortak bir açıklamada bulunmuşlardı, ancak Heard ve avukatları, J.K. Rowling’i ve prodüksiyonu açıklamalarında hikâyelerine uyacak işine gelen kısımları seçtiği konusunda eleştirdi.

Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları filminin oyuncularına gelirsek, tartışmalar devam ederken onların ağzından Johnny Depp’le çalışmak konusunda çıkan sözler hep iyi şeylerdi. Bir oyuncu Depp’in “nazik ve profesyonel” olduğunu söylerken bir diğeri çalışma sırasında Depp’in oynadığı karaktere kişisel dokunuşlarla doğaçlama yapabilme yeteneğine hayran kaldığını belirtti. J.K. Rowling de başlangıçtaki duruşunu bozmadı ve Depp’in devam filmine sağladığı katkıdan mutluluk duyduğunu belirtti.

Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları gelecek ay vizyona girecek. Özellikle Johnny Depp göz önünde tutulduğundan filmin nasıl bir gişe yapacağı birçok insan tarafından merak konusu. Bunu zamanla göreceğiz ancak ciddi ciddi banyo küvetinde Titanik filmini tekrar çekmeyi düşündüğünü ifade ettiği yakın zamanlı bir röportajından da anlaşılacağı gibi Depp kendince apayrı bir dünyada yaşıyor. Durum neyden ibaret olursa olsun, kendisi Fantastik Canavarlar 3’ün kadrosuna katıldı bile. Sizin bu konuda düşünceleriniz nedir? Yorumlarda bahsetmeyi unutmayın!

Kaynak: Movieweb

⁠⁠⁠Evapsie!

Forumdan Cevaplar!