Jude Law: “Yeni Filmde Grindelwald’la Sahnem Yok”

Jude Law’un Entertainment Weekly‘yle son röportajı bize Albus Dumbledore ve Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları filmindeki rolüyle ilgili bol miktarda bilgi verdi. Dumbledore’un bu filmde Biçim Değiştirme öğretmediğini, Mürver Asa olmayan güzel bir asaya sahip olduğunu artık biliyoruz. Ayrıca Law bizim bildiğimiz ve sevdiğimiz Dumbledore’ların hiçbirini taklit etmeye çalışmıyor. Detaylara gelin birlikte göz atalım!

Bu röportajda, Law aynı zamanda diğer karakterlerle olan ilişkileri hakkında bize bir fikir verdi.

Kanımca her zaman doğru şeyi yapacağı çünkü doğru olan şeyden başka bir şey yapamayacağına dair ahlaki bir kural anlayışıyla Newt’e hayranlık duyuyor. Bence Newt’in canavarlarda güzellik bulması onun hoşuna gidiyor, çünkü bana kalırsa ara sıra Dumbledore da kendini bir canavar gibi hissediyor. Hem aralarında usta ve çırak türünde bir ilişki bulunmakta. Newt Dumbledore’un yanıldığını düşündüğünde bunu söylemekten korkmuyor, yani bu hizmetkârlık değil.

Özellikle de fragmanın gelecek zamanın müdürünün değil de Newt’in Grindelwald’la yüzleşmesi gerektiği üzerine odaklanmasından beri Newt’in Dumbledore’la olan ilişkisinde pek çok spekülasyon dönmekte. Law oynadığı karakteri çok iyi anlamışa benziyor ve tarif ettiği bu usta çırak ilişkisi ekranlarda harika bir dinamik ortaya çıkarabilir.

EW Law’a Dumbledore’un Grindelwald’la olan ilişkisini de sordu. Dumbledore’un cinsel eğiliminin bu filmin büyük bir kısmını oluşturmayacağını biliyoruz, ancak Johnny Depp’in canlandırdığı Grindelwald ile beraber sahneleri olacak mı?

Aslında Johnny ile beraber sahnem yok. Daha önce söylediğim gibi, bu daha uzun bir hikâyenin yalnızca 2. Bölümü. Uzaktan ona hep hayranlık duymuşumdur, ama birbirimizi tanımıyoruz, ayrıca daha burada kendisiyle tanışmadım. Birçok yönden bu durum karakterlerin birbirlerini gördüklerinden bu yana çok uzun yıllar geçtiği için aralarındaki ilişkiye de uyuyor. Burada bana eğlenceli gelen bir karmaşıklık söz konusu. Tekrar söylüyorum, geçmiş kendini gösterecektir.

Görünüşe göre Dumbledore ve Grindelwald’ın aynı anda bulunduğu bir sahne için en iyi ihtimalle Fantastik Canavarlar 3‘ü beklememiz gerekecek. Şimdilik Dumbledore’un bu genç yaşında nasıl biri olduğunu ve Newt’le aralarındaki ilişkiyi öğrenmekle idare edeceğiz.


Forumdan Cevaplar!