Leta Lestrange Rolüyle Tanıdığımız Zoe Kravitz’e, Catwoman Sürprizi

Leta Lestrange

Fantastik Canavarlar filmlerinde rol alan oyuncuların pek çok başka harika filmde yer aldığını biliyoruz. Bunun en büyük örneği Oscar Ödüllü aktör Eddie Redmayne. Şimdiyse seride Leta Lestrange gibi kilit bir rolle karşımıza çıkan Zoe Kravitz’ten önemli bir adım geldi.

Mad Max: Fury Road, X-Men: First Class, Divergent, Spider-Man: Into the Spider-Verse (seslendirme) ve elbette Fantastik Canavarlar filmlerinden tanıdığımız Zoe Kravitz; yaklaşmakta olan The Batman filminde rol alacak!

Ünlü aktrisin canlandıracağı rol ise Batman orijin hikâyesi için oldukça önemli bir karakter olan Catwoman (Kedi Kadın) olacak.

Matt Reeves tarafından yazılıp çekilecek olan The Batman film için resmi onay yönetmenin kendisinden geldi.

The Batman’de Cedric Diggory Rüzgârı!

Yapımın başrolündeki isim ise gururumuzu kabartacak bir başka Potter yıldızı: Robert Pattinson.

Pattinson’ı Harry Potter filmlerindeki Cedric Diggory rolünden hatırlıyoruz. Robert Pattinson’ın bu rolü alması DC’nin pek çok hayranı tarafından sert bir şekilde eleştirilmiş; hatta oyuncunun kendisinin bile bu rolü alabildiğine oldukça şaşırdığı ortaya çıkmıştı. Ancak nihayetinde Pattinson yıllar içerisinde kendisini oldukça geliştirdi.

Harry Potter’dan sonra Twilight serisinde başrol olmasıyla kendisine geniş bir kitle yakalayan Pattinson, bu rolden de hızlıca sıyrılmayı bildi.

Son yıllarda pek çok farklı filmde rol alan oyuncu şu sıralar The Lighthouse ile gündemde. Ayrıca Christopher Nolan’lı Tenet filminde de başrolü kaparak kariyerinde nerelere tırmandığını herkese göstermiş durumda.

Zoe Kravitz ve Robert Pattinson ile birlikte filmde netleşen bir diğer oyuncu da Jeffrey Wright.

The Batman filminin 2021 yılının haziran ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Peki siz Leta Lestrange karakterini canlandıran Kravitz’in oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

* * *

* Okurları Şaşırtan 12 Harry Potter Aldatmacası

Forumdan Cevaplar!