Maggie Smith ve Emma Thompson’ın Ödül Aldığı Gecede Alan Rickman da Anıldı

CapTBfLXIAAMZgb

Harry Potter Serisi oyuncularından Dame Maggie Smith ve Emma Thompson başarılarıyla Evening Standard British Film Awardsa damga vururken Thompson’ın ödül konuşmasını yakın zamanda kaybettiğimiz ünlü aktör, Alan Rickmana adaması herkesi duygulandırdı.

Eski Harry Potter yıldızlarının parladığı gecede, Profesör Mcgonagall rolüyle hatırladığımız Dame Maggie Smith,The Lady In The Van” filmindeki Miss Shepherd rolüyle “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kucakladı. Professor Trelawney karakerine can veren Emma Thompson ise “The Legend of Barney Thomson”da canlandırdığı Cemolina karakteriyle “Komedi” dalında ödüle layık görüldü. Onunla beraber aynı kategoride yarışan isimlerden bir diğeri ise “Fantastik Canavarlar” filmi kadrosunda bulunan ve Percival Graves karakterini canlandıracak olan Colin Farrell‘dı.

Konuşmasını ölmeden önce yakın arkadaşlarından biri olan Alan Rickman‘a adayan Emma Thompson şunları söyledi:

“Bu anı, bu gece pek çoğumuzun içtenlikle özlediği Alan Rickman’a adamak istiyorum. Çok üzücü bir durum olsa da olan oldu.

Alan, Guiness birası, balık-patates ve uçsuz player’s sigarasıyla geçen bir ömrün sonunda anneme benzeyeceğimi ön görürdü. Öyleyse teşekkür ederim.”

Gecede, en iyi film ödülü ise içerisinde Julie Walters‘ın (Mrs. Weasley) da rol aldığı Brooklyn’e gitti. Gecede ödül kazananların tam listesine ise buradan ulaşabilirsiniz. Walters aynı zamanda, 14 Şubat’ta gerçekleşecek BAFTA Ödülleri’nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülüne de aday gösterilmişti.

Eddie Remayne ve Dame Maggie Smith‘in de 2016 BAFTA Ödülleri için adaylıkları bulunmakta, bu yüzden BAFTA cephesinden gelebilecek haberler için takipte kalın diyoruz!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir