Minerva McGonagall, Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları Filminde Yer Alacak

Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları‘na 2 haftadan az bir zaman kaldı. Ve gelen haberlere göre, yeni filmde bir tanıdık isim daha bizleri bekliyor olacak! Eğer iddialar doğruysa Minerva McGonagall‘la tekrar buluşmaya hazır olun!

Film geçtiği zaman çizelgesi nedeniyle McGonagall’ı ne şekilde göreceğimizi pek kestiremedik. 1920’lerde geçen film, 1930’larda doğduğunu tahmin ettiğimiz Minerva’yı bize nasıl gösterebilir? Tartışmalar hâlâ sürüyor.

Ancak kesin olan bir şey varsa Brooklyn, Resident Evil ve This Is My Father gibi yapımlarda oynamış 35 yaşındaki aktrist Fiona Glascott’ın, McGonagall rolüyle Grindelwald’ın Suçları filmi kadrosunda yer aldığı.

McGonagall’ın doğduğu yılını Pottermore’daki biyografisi ve Zümrüdanka Yoldaşlığı kitabındaki bilgilerden yola çıkarak hesaplayabiliriz. 15. Bölüm’de Hogwarts’taki işine 1956 yılında, mezun oluşunun ardından, 2 yıl bakanlıkta çalıştıktan sonra geçtiği yazılıyor. Buna göre mezuniyeti 1954 yılına denk geliyor. Okuldaki ilk yılıysa 1947. Ekim ayında doğduğu ve Hogwarts’a 12 yaşında başladığı düşünüldüğünde doğum yılı aşağı yukarı 1935 senesi oluyor.

Fiona Glascott

Ortada bir Zaman Döndürücü mü var, yoksa Rowling karakterlerin yaşlarıyla mı oynamaya başladı bilmiyoruz. Nicolas Flamel, Albus Dumbledore, Nagini gibi eski yüzlerden sonra, bir de McGonagall’ı görecek olmak kesinlikle heyecan verici.


J.K. Rowling’in Yeni Kitabından “Minerva McGonagall Hakkında Bilinmeyenler”

Forumdan Cevaplar!