Daniel Radcliffe’in Başrolünde Yer Aldığı “Miracle Workers” Dizisi İptal Edildi

Miracle Workers 5. Sezon İptal - Daniel Radcliffe

Miracle Workers 5. sezon için iptal kararı çıktı. Daniel Radcliffe’in başrollerde Geraldine Viswanathan ile Karan Soni’ye eşlik ettiği TBS dizisi ekranlara veda etti.

Harry Potter serisinde 8 film boyunca başrole hayat veren Daniel Radcliffe; Büyücülük Dünyası’ndan ayrıldıktan sonra başta Broadway tiyatroları olmak üzere birçok mecrada kendisine yer buldu. Tiyatro oyunları, TV dizileri ve sinema filmleri arasında Radcliffe’in güncel olarak yer aldığı son projelerden birisi de Miracle Workers’tı.

Yaratıcılığını Inside Out ile An American Pickle ile tanınan Simon Rich’in üstlendiği Miracle Workes 2019 yılında TBS kanalında yayına başladı. IMDb’de 7.1/10, Rotten Tomatoes’ta ise %81 izleyici puan ortalamasına erişen yapım 4 yıllık yolculuğun ardından iptal edildi.

TVLine’ın aktardığına göre TBS Miracle Workers’ın fişini çekti ve dizinin 5. sezonuyla geri dönme ihtimalini rafa kaldırdı. Dizinin 4. sezonu ağustos ayında final yapmış ve yapımın geleceği o tarihten beri belirsizliğini korumuştu.

Bu kararla beraber American Dad animasyonu dışında TBS’te aktif olarak yayın programında bulunan herhangi bir komedi dizisi kalmamış oldu.

Miracle Workers 5. Sezon İptal - TBS - Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe’li Miracle Workers 5. Sezon’u Bekleyenlere Kötü Haber

Steve Buscemi’nin Tanrı ve Daniel Radcliffe’in ise melek rolünde yer aldığı Miracle Workers ilk olarak 2019 yılında yayına başladı. Sonraki sezonlarda iki oyuncu her seferinde farklı karakterler olarak geri döndü. 2. Sezon Dark Ages olarak adlandırılırken, 3. Sezon Oregon Trail alt başlığını taşıyordu. Radcliffe’in şaşırtıcı fiziksel dönüşümüyle viral olan dördüncü ve son sezonun adı ise End Times’tı. Resmi açıklamaya göre yapımın final sezonu “radyoaktif mutantlar, katil robotlar ve fahiş yıllık ücretleri olan zalim bir ev sahipleri derneği ile dolu distopik bir gelecekte” geçiyordu.

Miracle Workers’ta rol alanlar arasında ayrıca Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass ve Lolly Adefope bulunuyordu Ayrıca, 4. sezonda David Dastmalchian, Quinta Brunson ve Ego Nwodim gibi birçok önemli konuk oyuncu da yapımda kendisine yer buldu.

Dizi, yaratıcısı Simon Rich’in What in God’s Name ve Revolution kitaplarından ilham almıştı. Bununla birlikte Rich; Radcliffe, Buscemi, Lorne Michaels, Andrew Singer ve Jorma Taccone ile beraber yürütücü yapımcı olarak da projede görev aldı.

Miracle Workers 5. Sezon İptal

Radcliffe, 4. Sezon için canlandırdığı Sid karakterinin yapımdaki favori karakteri olduğunu açıkladı.

“Sid’i gerçekten seviyorum. Kıyafetini seviyorum. Gerçekten harika şeyler giymem gerekiyordu. Ayrıca tüm dizi boyunca temelde tek bir kostümüm vardı. Aslında son iki sezondur bunu yapmayı başardım. Temelde tüm zaman boyunca tek bir kostümüm vardı. Orada gerçekten kazandım. Favori karakter olarak muhtemelen Sid’i seçerdim.”

Miracle Workers 5. sezon için verilen iptal kararını ve Daniel Radcliffe’in bu yapımdaki performansını nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve Fantastik Canavarlar’ı Google News üzerinden takibe alabilirsiniz!

Kaynak: CBR

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir