“Neşeli Günler İlkokulu” Serisinin Yeni Macerası “Süper Köpek” Raflarda

Neşeli Günler İlkokulu Süper Köpek - Pamela Butchart

İskoç yazar Pamela Butchart’ın Neşeli Günler İlkokulu adlı çocuk kitabı serisi, macerasına Süper Köpek ile devam ediyor. Eser, Yapı Kredi Yayınları etiketiyle yayımlanıyor.

İskoç çocuk kitapları yazarı ve felsefe öğretmeni Pamela Butchart, Türkçedeki edebiyat yolculuğuna Süper Köpek ile devam ediyor.

Red House Children’s Book ve Blue Peter Book ödüllerinin sahibi olan yazar Butchart; Neşeli Günler İlkokulu serisinin yanı sıra Bebek Uzaylılar (Baby Aliens) ile tanınıyor.

Orijinal adı WigglesBottom Primary – Super Dog! olan Süper Köpek kendi dilinde ilk defa 2017 yılında yayımlandı. Çizimleri Becka Moor imzasını taşıyan eser, süper kahramanları aratmayan özelliklere sahip bir köpeğin okulda yarattığı eğlenceli anları takip ediyor.

Neşeli Günler İlkokulu: Süper Köpek – Pamela Butchart | Arka Kapak Tanıtımı

Neşeli Günler İlkokulu: Süper Köpek - Pamela Butchart

Neşeli Günler İlkokulu’nda her an her şey olabilir ve her zaman çok şaşırtıcı bir şey olduğu doğrudur. Okulun çatısında bir süper kahraman köpek mi var? Evet! Öğle yemeğindeki patates püresinde bir tuhaflık olabilir mi? Kesinlikle! Peki Suzi Dion’un bir uzaylı yumurtası olduğu doğru mu? Tabii ki! Peki öğrenciler ne yapacak dersiniz?

Tabi ki çok eğlenecekler!

Pamela Butchart’ın bu eğlenceli yeni okul hikâyesini Becka Moor resimledi. Kendinizi tutmayın, kahkahalarınızı hazırlayın!

Toplamda 104 sayfadan oluşan eserin tercümesini yazar ve çevirmen Süreyyya Evren üstleniyor. 7-9 yaş grubundaki okurlara hitap eden Süper Köpek, Mayıs 2024 tarihi itibarıyla raflarda yer almaya başladı.

Neşeli Günler İlkokulu Serisi Okuma Sırası

  1. Havuzdaki Köpekbalığı (2019)
  2. Tuvaletteki Hayalet (2020)
  3. Sihirli Hamster (2020)
  4. Sınıf Kedisi (2024)
  5. Süper Köpek (2024)

Pamela Butchart’ın Neşeli Günler İlkokulu serisi ve maceranın son halkası olan Süper Köpek hakkındaki yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Fantastik Canavarlar’ı Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir