Ozan Beedle’ın Hikayeleri ve Çağlar Boyu Quidditch, Yeni Kapaklarıyla Satışa Çıkıyor

new_uk_covers

Yepyeni ön kapak resimleriyle satışa çıkacak olan Ozan Beedle’ın Hikayeleri ve Çağlar Boyu Quidditch kitapları, içerdikleri ilginç başka hikayelerin görsellerini Jonny Duddle çizimleriyle bizlerle buluşuyor! Her zamanki gibi vakıflara yardım edecek olan kitaplar, 17 Ocak 2017’de satışa sunulacak.

Snitchseeker sitesinde yer alan habere göre, Bloomsbury, J.K Rowling’in yazdığı Ozan Beedle’ın Hikayeleri ve Çağlar Boyu Quidditch kitaplarının yeni İngiliz baskılarını yayınladı. Jonny Duddle’ın tasarımlarını içeren kitaplar, 17 Ocak 2017’de satışa sunulacak.

Ozan Beedle’ın Hikayeleri kitabının kapağı Büyücü ve Zıplayan Kazan hikayesinin tasarımına, Çağlar Boyu Quidditch ise 1921 yılında Altın Snitch’i üç buçuk saniyede yakalayan Arayıcı Roderick Plumpton’ın resmine sahip.

normal_the_tales_of_beedle_the_bard_cover

Merak edenler için – Hogwarts Kütüphesi’nin üçüncü kitabı, “Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar?” gelecek Mart ayında yepyeni tasarıma sahip baskısıyla gelecek. Ayrıca, Harry Potter yazarı J.K. Rowling’in yeni yorumlarını içerecek.

Bloomsbury Yayıncılık, Ozan Beedle’ın Hikayeleri ve Çağlar Boyu Quidditch kitaplarının yeni kapaklarını duyurmaktan mutluluk duyar. Harry Potter kapak sanatçısı Jonny Duddle tarafından çizilen kapaklar, her iki kitaptan da yeni resimleri gösteriyor. Ozan Beedle’ın Hikayeleri kitabının ön kapağı zıplayan bir kazan tarafından kovalanan bir büyücüyü resmederken, Çağlar Boyu Quidditch ön kapağı ise Altın Snitch’i 1921 yılında sadece üç buçuk sadece yakalayarak üne kavuşan Roderick Plupton’ın resmine sahip. Her iki yeni baskı da sert kapaklı olarak 12 Ocak 2017’de satışa çıkacak.

Ozan Beedle’ın Hikayeleri ve Çağlar Boyu Quidditch kitapları, Harry Potter serisindeki Harry’nin okul kitaplarından esinlenen kitaplar. Ayrıca bu kitaplar, J.K Rowling tarafından vakıflara yardım olması amacıyla yazıldı: Çağlar Boyu Quidditch Comic Relief adlı vakfa yardımcı olurken, Ozan Beedle’ın Hikayeleri ise J.K. Rowling’in çocuklar için açtığı Lumos adlı vakfa yardım ediyor.

Sizler de benim gibi yeni kapakların tasarımlarını beğendiniz mi? Düşüncelerinizi yazmayı unutmayın!

quidditch_through_the_ages_cover

3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir