Padma Patil Rolüyle Tanıdığımız Afshan Azad’la Harry Potter Hakkında Keyifli Bir Sohbet

padma-ron

Daha çok Harry Potter ve Ateş Kadehi’ndeki rolü ön plana çıkan Padma Patil, gerçek ismiyle Afshan Azad ile yapılan keyifli bir röportaja sizleri davet ediyoruz.

Harry Potter filmlerinde Padma Patil’e can veren Afshan Azad, Haydarabad Comic Con’da yer alacağı beklentileri üzerine Deccan Chronicle sitesine açıklamalarda bulundu.

Potter filmlerinden yıllar sonra bu tür toplantılarda yer alışı sorulduğunda şunları söylüyor:

İnsanların beni hala Padma olarak tanıyıp değer vermesi büyük onur. Böylesi sihirli ve başarılı bir şeyin parçası olmak hayatımdaki en büyük hediye. Harry Potter hayranları en iyi hayran kitlesi; hem çok sadık bir kitle hem de ne yaparsak yapalım desteklerini esirgemiyorlar.

Afshan ayrıca Potter setinde geçirdiği zamanlarla alakalı şöyle diyor:

Bütün bu deneyim unutulmazdı. Ateş Kadehi’ndeki Noel Balosu sahnesi inanılmaz bir sete sahipti ve herkes güzel kıyafetler giymişti. Set dışında da oyuncularla görüşüyorum. Şu günlerde herkes çok meşgul fakat sosyal medya sağ olsun herkesi takip ediyorum ve eğer aynı ülkedeysek herkes bir şekilde birbirini ziyaret etmeye çalışıyor.

ron-padma

Azad, Potter filmlerinden sonra herhangi bir filmde rol almadı ve şöyle bir itirafta bulunuyor:

Son birkaç yıldır arkadaşlarım ve ailem ile vakit geçirmekteydim. Seyahat ettim; bir sürü yemek tattım ve genelde evimde, Manchester’da hayatın kıymetini bildim.

Kendisine, Harry Potter ve Lanetli Çocuk oyununu sorulduğundaysa şöyle konuşuyor:

Senaryo kitabını aldım fakat okumak için henüz zaman bulamadım. Umarım yakında oyunu izleme fırsatı bulacağım.

Azad’a ayrıca Hollywood’da ayrımcılık hissedip hissetmediği soruldu:

Potter filmleri bittikten sonra, oyuncu seçmeleri bir Müslüman Asyalı kız olarak benim için kolay olmadı. Roller her zaman kolay anlaşılabilir şeyler olmadı ve medyanın Asyalı insanları ne kadar değersiz göstermesi gerçekten moral bozucuydu. Bu ayrıca oyunculuktan uzaklaşmamın da bir nedeni. Yine de şu sıralar medyada Asyalılar ile ilgili bir yükseliş var. Umarım bu hep böyle kalır.

padma-patil

Bu ay yapacağı Haydarabad’a ziyareti hakkında ise şöyle konuştu:

Hindistan’a gitmek hayatım boyunca hayalini kurduğum bir şeydi. Haydarabad’ı ziyaret edeceğim ve bu seneki Comic Con’da yer alacağım için son derece heyecanlıyım. Planladığım bir şey şu anda yok fakat Hint yemeklerini ve kültürünü deneyimlemeyi çok istiyorum ve umarım oralarda birileri bana en iyi mekânları gösterebilir.

Haydarabad Comic Con’da cosplay yapıp yapmayacağı sorulduğunda Azad şöyle diyor:

O kadar çok havalı karakter var ki seçmek mümkün değil. Game of Thrones dizisinden Khaleesi olabilir miyim? Kendisi çok çekici ve benim de aslında onun elbisesini giymek için bir bahaneye ihtiyacım var.

Gelecek planlarıyla alakalı da Afshan şöyle konuşuyor:

Kamera önünde farklı bir şekilde yer alıp sunuculuk yapmak isterim. Bakalım gelecek bize neler getirecek!

Deccan Chronicle’da yapılan tam röportajı buradan bulabilirsiniz.

Fantastik Canavarlar Ailesi olarak bizler de Azad için ayrımcılıktan uzak, harika bir kariyer diliyoruz!

Afshan Azad

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir