Wizarding World’ün Yeni Oyunu “Harry Potter: Quidditch Champions” için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Harry Potter: Quidditch Champions Oynanış Fragmanı

Harry Potter: Quidditch Champions oyunu için yeni bir oynanış fragmanı paylaşıldı. Wizarding World, video oyun dünyasına hayranların uzun zamandır rüyalarını süsleyen bir projeyle dönüyor!

Geçen sene yayınlanan Hogwarts Legacy ile oyunculara RPG türünde bir Hogwarts deneyimi yaşatan Harry Potter dünyası, bu defa bambaşka formatta bir yapımla piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Hogwarts Legacy’nin en büyük eksikliklerinden biri olarak anılan Quidditch sporu, şimdi kendi oyununa kavuşuyor. Harry Potter hayranları son olarak 2003 yılında yayınlanan Quidditch World Cup‘ta süpürgelere atlayıp Quidditch’in tadını çıkartma fırsatı bulmuşlardı.

Harry Potter: Quidditch Champions Oyunu Farklı Modlar İçerecek

Quidditch temalı bu yeni oyun, kariyer modunun yanı sıra 3’e 3 oynanış için çevrimiçi maçlar için bir mod da içeriyor.

Warner Bros. Games yeni Harry Potter oyunu Quidditch Champions için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Bu fragmanla birlikte yapımdaki bazı özelleştirmeler ve oynanış anları ekrana taşındı.

Harry Potter: Quidditch Champions Oynanış

Suicide Squad: Kill the Justice League oyununu da geliştiren Unbroken Studios tarafından geliştirilen oyun; oyuncuları Quidditch Dünya Kupası’na çıkan bir yolculuğa davet ediyor.

Yapımdan yayınlanan fragman, Harry Potter, Draco Malfoy, Ron Weasely ve Cho Chang gibi serinin popüler isimlerinin de karakter olarak seçilebileceğini gözler önüne seriyor.

Harry Potter: Quidditch Champions – Oynanış Fragmanı

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yaklaşık iki dakika süren fragmanda Quidditch Dünya Kupası mekânları, tek oyunculu kariyer modu, oyuncuların karşılıklı oynanabilecekleri çevrimiçi mod tanıtılıyor.

Oyuncular, aynı zamanda Harry Potter’ın ikonik karakterlerini seçmek yerine kendi karakterlerini tasarlayarak yapımı deneyimleme fırsatına da sahip olabiliyorlar. Farklı kostümler, saç stilleri ve süpürgeler oyunun cezbedici özellikleri arasında yer alıyor.

Çevrimiçi modda her takımda en fazla üç oyuncu birlikte oynayabiliyor. Oyuncular ise kovalayıcı, arayıcı, tutucu veya vurucudan oluşan dört Quidditch pozisyonundan birini seçebiliyor.

Harry Potter: Quidditch Champions Oynanış Fragman

Oyun aynı zamanda oyuncuların kazandığı beceri puanları ile süpürgelerinin seviyelerini yükseltmelerini ve uçuş stillerini güncellemelerini sağlıyor.

Yapılan resmi açıklamada oyunun “efsanevi Quidditch arenalarının yanı sıra Büyücülük Dünyası’nın daha önce hiç görülmemiş alanlarını da sergileyen haritalar” içereceği vaat ediliyor.

Harry Potter: Quidditch Champions Çıkış Tarihi

Harry Potter: Quidditch Champions oyunu Xbox Series X ve S, PlayStation 4 ve 5 ve Windows PC platformları üzerinden 3 Eylül 2024 tarihinde çıkacak.

PlayStation Plus aboneleri oyunu PlayStation 4 veya 5 için 30 Eylül’e kadar ücretsiz olarak alabilecekler.

Basılı Deluxe Edition sürüm ise 8 Kasım’da yayınlanacak. Ancak Nintendo Switch sürümü için henüz bir tarih belirlenmedi.

Oyun Xbox Series X ve S, PlayStation 4 ve 5 ve Windows PC platformlarında dijital satışta 30 dolar etiket fiyatına sahip olacak. Deluxe sürümler ise 40 dolardan satılacak.

Harry Potter: Quidditch Champions oyunu hakkındaki beklentilerinizi bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: CNET

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir