Twitter’da “Fantastik Canavarlar”a Özel Sticker’lar!

twitter stickers

Twitter, popüler sosyal medya uygulaması Snapchat’ten örnek alarak geçen aylarda fotoğraflara eklenebilen ‘stickers’ özelliğini getirmişti ve artık Fantastic Beasts and Where to Find Them sayfası da hayranların Newt Scamander ile ilgili ögeleri fotoğraflarına ekleyebilecekleri bu özelliği oluşturdu.

Aşağıda görüldüğü gibi artık hayranlar, Newt’in Hufflepuff atkısını, büyülü çantasını, asasını ve tavus kuşu renginde paltosunu yüklenen fotoğraflara ekleyerek kendilerini ünlü büyüzoologa dönüştürebilirler.

-Artık #FantasticBeasts sticker’larıyla Tweet’inize ufak bir büyü katabilirsiniz.

-Twitter foto düzenleme özelliğini kullanarak fotoğraflarınıza #FantasticBeasts sticker’ları ekleyin.

Yakında gerçek zamanlı sohbetlere katılmak için dönebilen stickers takımlarımıza göz atabilirsiniz ve yüzlerce aksesuar ve emoji kütüphanesinden istediğinizi seçebilir böylece fotoğraflarınızı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Ne yaptığınız veya nasıl hissettiğinizi paylaşmak, herhangi bir şeye destek olmak ya da Tweet’lerinize sadece zarafet katmak için onları kullanabilirsiniz. Bir fotoğrafta birden fazla sticker kullanabilir, onları yeniden boyutlandırabilir, döndürebilir ve resimde istediğiniz yere sürükleyebilirsiniz.

twitter stickers 2

Hayranlar bu özelliği çoktan kullanmaya başladı bile, işte birkaç örnek:

https://twitter.com/LaMarineNormale/status/770219761582108672

Peki ya sizler bu özelliği nasıl buldunuz? Kullanmaya başladınız mı? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir