Weasley İkizleri Yeni Bir Televizyon Projesiyle Tekrar Karşımızda Olacaklar!

Leakycauldron sitesinin haberine göre, Weasley ikizleri James ve Oliver bir televizyon programının hazırlığı içerisinde. İpuçları çoktan gelmeye başladı. Sizler için düzenlediğimiz habere gelin birlikte bakalım.

James ve Oliver Phelps nazik ve sevecen tavırları ile aradan geçen bunca yıldan sonra hayranlar arasında tıpkı Weasley ikizleri gibi hala çok seviliyor. Geçtiğimiz yılın haziran ayında Florida’da gerçekleşen Megacon’da yine hayranların ilgi odağı olan ikizler, yakın zamanda tekrar karşımıza çıkacakları bir projenin ipuclarını da verdiler.

Nerds and Beyond’un haberine göre, Oliver katılımcılara üç prodüksiyon şirketi ile temas halinde olduklarını söylerken, muhabirin detaylı soruları karşısında ser verip sır vermese de, projenin Amerika’da olacağını ve Spike TV’nin adaylar arasında olduğunu belirtti. Projenin hala planlama aşamasında olmasından dolayı daha fazla bilgi ne yazık ki paylaşılmadı ancak üzerinde çalışıldığının tekrar altını çizmek gerek.

Geçtiğimiz zaman içerisinde yaşanan bu durum hayranlarını merak içinde bırakmıştı. Fakat yeni haberler var!

A new project coming soon. #TwinCities

A post shared by oliver_phelps (@oliver_phelps) on

Oliver Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa “Yeni bir proje çok yakında geliyor. #TwinCities.” Nerds and Beyond’un tahminlerine göre, ikizler geçen sene bu proje üzerinde çalışıyordu. Henüz kesin bir açıklama yapılmamış olsa dahi, üzerinde düşünmek ve tahminlerde bulunmak için yeterince zamanımız var. Beyin fırtınası zamanı!

#TwinCities (İkiz Şehirler) başlığı ikizlere ve onların seyahatlerini bir gönderme olabileceği gibi, ikizlerin o anda bulunduğu yer ya da çekimin yapıldığı şehirler de olabilir. Örneğin Minneapolis ve St. Paul bölgeleri genellikle ikiz şehirler olarak anılır. Böylece kullanılan başlık gerçek manası için seçilmiş olabilir ve programın içeriğini vurguluyor olabilir.

Oliver’ın gönderisi projede kimlerle çalışıldığına dair bir bilgi içermiyor. Eğer proje söylenildiği gibi televizyon için hazırlanıyorsa, Spike TV’nin New York merkezli olduğu ve James’in toplantılar için Los Angeles’a gittiği bilgileri şu an için elimizde. Şimdilik prodüksiyon firması hakkında tahminde bulunmak zor çünkü Los Angeles merkezli birçok firma mevcut.

Programın temel içeriği hakkında Nerds and Beyond’un iki muhtemel teorisi var; senaryo bazlı bir program veya bir reality şov. Gerek MegaCon’da gerekse Instagram gönderisinde içerik hakkında elde edilmiş net bir bilgi yok. Ancak, ikizler temel izleyici kitlesini MegaCon’da işaret etmişti. Kalabalığa doğru bakan Oliver şöyle demişti; “Hedef kitlemiz sizsiniz millet.” Bu söz, organizasyona katılan herkese ya da sadece Harry Potter hayranlarına istinaden söylenmiş olabilir.

Sonuçta ortaya çıkacak olan her ne ise ikizlerden daha heyecanlı bir şekilde bekliyoruz ve doğrusunu söylemek gerekirse, bizlere hitap edecek bir şeylerin hazırlık aşamasında olması nefesimizi kesiyor. ( Neredeyse )

Yapılacak olan program her ne olursa olsun, Weasley izleri taşıyacağı şüphesiz. Ülkemizde de gösterimini heyecanla bekliyoruz.

⁠⁠⁠Evapsie!
3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir