Yeni Harry Potter Oyunu “Magic Awakened” için Resmi Oynanış Fragmanı Paylaşıldı (Çıkış Tarihi Belli Oldu)

Yeni Harry Potter Oyunu "Magic Awakened" Fragmanı Çıktı

Yeni Harry Potter oyunu Magic Awakened için oynanış fragmanı paylaşıldı. Mobile özel yeni maceranın ön kayıtları da başladı.

Harry Potter: Magic Awakened adlı yeni mobil oyunu için oynanış fragmanı yayınlandı ve ön kayıt başladı. Kart oyunu olarak tasarlanan Büyücülük Dünyası’nın yeni macerası Haziran’da dünya çapında piyasaya sürülecek. Hogwarts Legacy sonrası hayranları yeni bir macera daha bekliyor.

iOS ve Android cihazlara indirilebilecek olan bu sürükleyici rol yapma koleksiyon kart oyunu, Hogwarts Savaşı’ndan on yıl sonra geçiyor ve hayranların takip edebileceği yepyeni bir hikâyeye sahip. Oynaması ücretsiz olacak oyun için aralarında Avustralya, Kanada ve Yeni Zelanda’nın da bulunduğu belirli ülkelerde ön lansman yapıldı.

Yeni Harry Potter Oyunu "Magic Awakened" Fragmanı Çıktı

Lansman tarihinin duyurulmasının yanı sıra, oyundan neler bekleyebileceğimizi gösteren yeni bir fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yeni Harry Potter Oyunu “Magic Awakened” İçin Oynanış Fragmanı | İZLE

(Oynanış fragmanını YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmandan da görülebileceği üzere oyuncular kendilerini Hogwarts deneyimine tamamen kaptırabilir, Hogwarts evini seçebilir, derslere girebilir (yol boyunca bazı tanıdık profesörleri bile fark edebilirsiniz!) ve Yasak Orman da dahil olmak üzere Hogwarts arazisini keşfedebilirler. Ayrıca kendi karakterinizi kişiselleştirebilecek, saçınızda, yüz hatlarınızda, kıyafetlerinizde ve aksesuarlarınızda değişiklikler yapabilecek, asanızın ve baykuş arkadaşınızın görünümünü değiştirebileceksiniz.

Kazanma kombinasyonları oluşturmak için kartları kullanarak benzersiz stratejiler oluşturabilecek bir dizi büyüde ustalaşmayı öğreneceksiniz. Oyunda ilerledikçe zorluk derecesi artacak olan mücadelelerde diğer oyuncularla düello yapabileceksiniz.

Oyunun resmi tanıtımı şu şekilde:

Harry Potter: Magic Awakened  Oyunu Konusu

Sihirde ustalaşma yolculuğunuz burada başlıyor! Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’na davet aldınız. Çok oyunculu, gerçek zamanlı maçlarda heyecanlı düellolar yapın. Diagon Yolu’nun göz kamaştırıcı mağazalarına göz atın, okul salonlarında dolaşırken gizemleri çözün, Quidditch oynayın, Baloda dans edin, Yasak Orman’ı keşfedin ve daha fazlasını bu yeni kart koleksiyonu ve rol yapma oyununda başarın!

Yeni Harry Potter Oyunu "Magic Awakened" için Resmi Oynanış Fragmanı Paylaşıldı

Warner Bros Games ve NetEase Games tarafından ortaklaşa geliştirilen Magic Awakened, Portkey Games altında piyasaya sürülecek. Oyuncular, oyun piyasaya çıktığında özel bir kart paketi ve diğer ödülleri kazanma şansı için çevrimiçi ön kayıt yaptırabilirler. Şu ana kadar iki milyondan fazla ön kayıt yapıldı. Bu da oyunun çıkışının ilk zamanlarında oldukça aktif bir şekilde oynanacağını gösteriyor.

Sizler de Türkçe adıyla Harry Potter: Sihir Uyanıyor olan oyuna ön kayıt yaptırabilmek için buradaki adresi kullanabilirsiniz.

Harry Potter: Magic Awakened ilginizi çekti mi? Oyunla ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve aynı zamanda bizleri Google Haberler üzerinden takip etmeyi unutmayın!

3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir