Özlediğiniz Harry Potter Forumları Günlerine Geri Dönelim!

fc forum

Sıkı Harry Potter takipçileri Harry’nin ülkemizdeki macerasını 2005-2011 yılları arasında oldukça aktif bir şekilde Potter forumlarından takip ediyordu. Serinin sonlanmasıyla ne yazık ki bu kültür de yavaş yavaş son buldu. 

Sanal dünyada sohbet etmek ne yazık ki 280 karaktere ya da kimsenin kimseyi tanımadığı Facebook gruplarının tekeline kalmış durumda. Yine de bunun bir nebze olsun değiştirilebilir olduğuna inanıyoruz.

Bildiğiniz gibi Fantastik Canavarlar bir Kayıp Rıhtım projesi. Ve Rıhtım’da sular uzun süredir durulmuyor. Yenilenen forumları hem modern hem de insanı sosyal medyanın ateşli çemberinden kurtaracak bir ferahlığa sahip. Kültür edebiyata dair sınırsız çeşitlilikteki konuların bulunduğu forum, bunun yanı sıra sadece Harry Potter – Fantastik Canavarlar üzerine konuşabileceğiniz bir alana da sahip.

Kayıt olmaksa gerçekten çok kolay. Hemen aşağıdaki bağlantıdan forumlarımıza ulaşabilir ve sohbetin tadını çıkartabilirsiniz.

Kayıp Rıhtım – Harry Potter Forumları

Özlenen Potter ruhu bu yeni forumda yeniden yakalanabilir mi bilinmez, ancak şansımızı denemek için gerçekten de iyi bir fırsatımız olduğunu düşünüyoruz.

Hepinize şimdiden iyi forumlar!

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir