Harry Potter Dizisinde Severus Snape Rolünü Adam Driver Canlandırabilir

Severus Snape Rolünü Adam Driver Canlandırabilir

Severus Snape rolünü Adam Driver canlandırabilir. Hayranlar, merakla beklenen Harry Potter dizisi için İksir Ustası rolünde bir isimte anlaşmış gözüküyor.

Heyecanla beklenen Harry Potter dizisinin yapımı sürerken, hayranlar Profesör Severus Snape’i kimin canlandırılacağını merak ediyor. Alan Rickman tarafından unutulmaz bir şekilde canlandırılan bu karakterin oyuncu seçimi büyük bir beklenti yaratıyor. Birçok hayran, tercih ettikleri kişinin Adam Driver olduğunu savunsa da bu rol için henüz resmi bir onay yok.

Şu an için sadece spekülatif hayran yazıları ve ‘hayran oyuncu seçimi’ görselleri Adam Driver’ın Snape’i canlandırmak için ideal bir aday olduğunu öne sürüyor. Ancak HBO henüz dizinin oyuncu kadrosunu açıklamadı. Hatta son gelen bilgiler dizinin hâlâ erken geliştirme aşamasında olduğunu ve bir senaristin bile ayarlanmadığını söylüyor. Bu da henüz hiçbir rolün sahibinin belli olmadığının en büyük göstergesi.

Severus Snape Rolü için Konuşulan Adam Driver Henüz Açıklama Yapmadı

Severus Snape Rolünü Adam Driver Canlandırabilir

Adam Driver rol için hayranların favorisi olsa da, oyuncunun uygunluğu ve prodüksiyon bütçesi gibi faktörler nihai kararı etkileyebilir. Adam Driver, Star Wars ve Marriage Story gibi yapımlardaki rolleriyle geniş kitlelerce tanınan bir aktör. Yıldız Savaşları’nda canlandırdığı Kylo Ren’in kariyer yolu ise Snape’in karakter gelişimi de benzerlikler taşıyor. Her iki karakter de kendi evrenlerinde genç yaşta karanlık güçlerle ilişkilendiler, ahlaki karmaşıklıklarla dolu seçimler yaptılar ve sonunda aşkla motive olarak kurtuluş yolunu seçtiler.

Sorulan sorulardan biri 38 yaşındaki Adam Driver’ın Severus Snape’i canlandırmak için çok genç olup olmadığı. Alan Rickman karakteri filmlerde canlandırmaya başladığında 55 yaşındaydı. Ancak yapım uzun süreli bir prodüksiyon olacağı için Driver’ın yaş farkını kapatma potansiyeline sahip olduğu düşünülebilir.

Adam Driver Severus Snape Harry Potter Dizi Poster

Severus Snape’in Anlatılmamış Hikâyesi Öncül Bir Dizinin Önünü Açabilir

Birçok hayran Snape’in öğrenci olduğu Hogwarts yıllarından başlayarak Ölüm Yiyen ve çifte casus rolüne kadar uzanan hikâyesini daha derinlemesine keşfetmek istiyor. Snape’in çocukluğu zorbalıkla geçen bir çocukluk dönemi ile işaretlenmiş ve özellikle Lily Potter ile olan arkadaşlığı aracılığıyla Hogwarts’ta huzur bulmuştur.

Hayranlar orijinal kitaplardan uyarlanan dizi dışında doğrudan karakterin hayatına odaklanan bir öncül yapım da talep ediyor. Severus Snape ile Harry Potter’ın hikâyesi arasındaki çarpıcı benzerlikler ve hayranların bu karaktere olan sevgisi, onu bir öncül için ideal aday olarak konumlandırıyor.

Sizce Adam Driver’ın Snape rolünde oynaması doğru bir tercih mi olur? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve ayrıca Harry Potter dünyasından yeni gelişmeler için Fantastik Canavarlar’ı Google Newsten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: ComingSoon

3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir