“Harry Potter” Serisinin Ginny Weasley’si Bonnie Wright Anne Oldu

Bonnie Wright Anne Oldu

Harry Potter film serisinin unutulmaz karakterlerinden biri olan Ginny Weasley’yi canlandıran oyuncu Bonnie Wright ilk çocuğunu kucağına aldı. 32 yaşındaki oyuncu mutlu haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Harry Potter serisinde Ginny Weasley karakterini ilk defa 2001 yılında canlandıran Wright 2022’de Andrew Lococo ile evlendi. Bonnie Wright bebeğinin doğumunu evde gerçekleştirdi ve bu özel anları Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

Bonnie Wrigth Anne Oldu

Bebeğinin adını ve cinsiyetini de paylaşan Bonnie Wright, fotoğrafla birlikte şu ifadeleri kullandı:

“Elio Ocean Wright Lococo’ya merhaba deyin! Andrew ve ben oğlumuzla büyük bir aşk yaşıyoruz. Sağlıklı ve mutluyuz. Doğum ekibimiz, bu yolculuğu bizim için unutulmaz ve heyecan dolu kıldı. Doğum, en vahşi deneyimlerden biri!”

Ayrıca doğum ekibine ve eşine teşekkür eden 32 yaşındaki aktris, “Son olarak Andrew’a teşekkürler, doğum boyunca sana sımsıkı sarıldım ve sen hiç tereddüt etmedin. Elio, en sevgi dolu babaya sahip. Tamam hormonal duygusal ekstra uzun yazı bitti!” notunu düştü.

Bonnie Wright ve Andrew Lococo

Bonnie Wright’ı Harry Potter Ailesi de Yalnız Bırakmadı

Harry Potter hayranları da bu mutlu haberi büyük bir sevinçle karşıladı. Diğer Harry Potter oyuncuları da sosyal medya üzerinden tebriklerini iletti. Luna Lovegood’u canlandıran ve Wright ile iyi arkadaş olduğu bilinen Evanna Lynch “Ah tebrikler Bonnie ve Andrew!!! Dünyaya hoş geldin, Elio Ocean!” derken, Fred Weasley’yi canlandıran James Phelps de, “Kocaman tebrikler!!” yorumunu yaptı.

Bonnie Wright hamilelik sürecinin neredeyse tüm aşamalarını sosyal medyada takipçileriyle paylaşmış ve doğum öncesi hazırlıklarını da videolarla aktarmıştı.

Oyuncu aynı zamanda 2021 yılında ilk kitabını yayımlamış ve Go Gently: Actionable Steps to Nurture Yourself and the Planet adlı kitabıyla olumlu değişikliklere katkı sağlama konusunda takipçilerine ve okurlarına rehberlik etmişti.

Bonnie Wright ve Andrew Lococo evlendi

Wright bu mutlu haberi paylaşırken aynı zamanda bebeklerini sürdürülebilirlik ve değerlerine uygun olarak büyütmeye çalıştıklarını ve ikinci el eşyaları tercih ettiklerini de belirtti.

Bizler de FantastikCanavarlar.com ailesi olarak Bonnie Wright ve Andrew Lococo çiftine bebekleri Elio Ocean ile birlikte mutluluklar dileriz!

Bonnie Wright’ı Instagram üzerinden takip ediyor musunuz? Oyuncuyla ilgili yorumlarınızı bizlerle yorumlar kısmından paylaşmayı unutmayın.


Harry Potter dünyasından yeni gelişmeler için Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: People

2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir