Daniel Radcliffe, Çekmesi En Tehlikeli Harry Potter Sahnesinden Bahsetti

Daniel Radcliffe En Zor Harry Potter Sahnesi

Daniel Radcliffe, Harry Potter film serisinde çektikleri en tehlikeli ve çılgın sahne hakkında konuştu. Yıldız oyuncu, Wizarding World yapımları arasında kendisini en tehlikede hissettiği sahnenin Ateş Kadehi’nde yer aldığını açıkladı.

İngiliz yazar J.K. Rowling tarafından kaleme alınan serinin başkarakterine hayat veren Radcliffe, profesyonel hayatında hâlâ sıklıkla Potter dünyasına dair sorular alıyor. Entertainment Tonight adlı sohbet programında verdiği demeçlerde şimdiye dek yer aldığı en tehlikeli sahneleri anlattı.

Soruya cevap olarak 2005 tarihli Harry Potter ve Ateş Kadehi (Harry Potter and the Goblet of Fire) filmini işaret eden oyuncu, yapımın yönetmeni Mike Newell’ın kendisine “en çılgın hareketi yapması” üzerine bir imkân tanımış.

Ünlü oyuncu konu hakkında şu sözleri kullandı:

“Yaklaşık 12 metreden bir çatıdan düşmek gibiydi. Bir tel üzerindeydim ama tam anlamıyla serbest düşüşteydim. Tel sadece sonunda beni yakalamak için oradaydı. Ve kesinlikle çok korkmuştum.”

Şimdilerde 31 yaşında olan aktör sözlerine şu şekilde devam etti:

“O zamana kadar zorlu sahne departmanıyla çok çalışmıştım ve ‘Bunu yapabilirsin. Denemek ister misin?’ dediler. Ve ben de evet dedim. Ama sonra oraya çıktım ve kesinlikle çok korkmuştum.”

Daniel Radcliffe Kariyerinde Oynaması En Zor Sahnenin “Harry Potter ve Ateş Kadehi”nde Olduğunu Söyledi

Radcliffe’in bahsettiği sahne, Üçbüyücü Turnuvası’nın ilk görevi sırasında karşımıza çıkıyor. Yarışmaya katılan diğer isimlerle birlikte Harry Macar Boynuzkuyruk türünde bir ejderhayla mücadele etmek durumunda kalıyor.

Aksiyon sekansı sırasında Harry süpürgesinden düşüyor ve çatıdan aşağı kayarak bir binanın kenarında asılı kalıyor.

Daniel Radcliffe En Zor Harry Potter Sahnesi

Radcliffe, 8 filmlik serinin dördüncü halkasında rol alırken henüz yalnızca 15 yaşındaydı. Aktörün “büyüme süreci” Potter serisi ile birlikte oldu diyebiliriz.

Sahneyi 2 ya da 3 defa çektiklerini belirten oyuncu şu ifadeleri kullandı:

“O günden sonra bunun o sette çok özel bir durum olduğunu ve bir daha asla böyle bir şey yapmama izin verilmeyeceğini fark ettim.”

Oyuncunun bahsettiği sahneyi hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Daniel Radcliffe şu sıralar TBS kanalının antoloji dizisi Miracle Workers’ta izleyicilerin karşısına çıkıyor. Komedi türündeki yapımın 3. sezon bölümleri 13 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla başladı.

Oyuncu son olarak Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs the Reverend, Escape from Pretoria ve Guns Akimbo yapımlarında rol almıştı.

Siz ünlü oyuncunun bu itirafını nasıl buldunuz? Sizce çekimi en tehlikeli Potter sahnesi hangisi olabilir? Yorumlarda bizlerle olmayı unutmayın!

Kaynak: The Independent

⁠⁠⁠Evapsie!
1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir