Daniel Radcliffe “Harry Potter” Dizisiyle İlgili Sessizliğini Bozdu: Evrene Geri Dönecek mi?

Daniel Radcliffe Harry Potter Dizisinde Yer Alacak mı?

Daniel Radcliffe, Harry Potter dizisi hakkında ilk defa konuştu ve serinin yeni uyarlamasında yer alıp almayacağı konusuna açıklık getirdi.

Harry Potter filmlerinde “Sağ Kalan Çocuk” karakterine hayat veren Daniel Radcliffe, son olarak 2011’de vizyona giren Harry Potter ve Ölüm Yadigârları Bölüm 2 ile karaktere hayat vermiş ve ardından birçok farklı filmde rol almıştı. Artık 33 yaşında olan oyuncu her ne kadar farklı rollere bürünse de birçok izleyici kendisini hâlâ bir Potter olarak görüyor.

Geçen nisan ayında kesinleşen ve MAX platformlarında yayınlanacak 7 sezonluk Harry Potter dizisi duyurulduğundan bu yana hayranların aklındaki en önemli sorulardan biri de, orijinal filmlerde yer alan karakterlerin farklı rollerle de olsa seriye geri dönüp dönmeyeceği. Bunların başında da Daniel Radcliffe geliyor. Kendisi Harry Potter rolü için artık çok yaşlanmış olsa da, babası James Potter rolünde seride yer alabilecek bir yaşta. Ancak oyuncu, kısa bir süre önce yaptığı açıklama ile Harry Potter serisine geri döneceği yönündeki söylentileri yalanladı.

Daniel Radcliffe Harry Potter Dizisinde Yer Alacak mı?

Daniel Radcliffe Yeni Harry Potter Dizisinde Yer Almayacak

Access’e konuşan Radcliffe, Max’in Harry Potter dizisinde ikonik karakteri olarak geri döneceğine dair söylentileri tamamen reddediyor. Rolüne özellikle sahip çıkmıyor ve gelecekte başka oyuncuların karakteri oynama fırsatına sahip olma olasılığını kabul ettiğini itiraf ediyor. Aktörün tam cevabını aşağıdan okuyabilirsiniz.

“Kesinlikle kabul etmiyorum. Yani, bence yeni bir dizi yapacaklar ve Harry’yi başka biri oynayacak gibi görünüyor. Bu yüzden benim ortaya çıkmam çok garip olurdu. Diğer insanların bu konuda ne yapacağını görmek beni çok heyecanlandırıyor. Ve bence yaptığım karşılaştırma ’Sherlock Holmes’ gibi bir hikâyeye benziyor. Bence Potter kitap serisi her zaman bir yorumdan ya da bir seriden daha büyük olacaktı. Bu yüzden meşalenin devredildiğini görmek harika olacak.”

Daniel Radcliffe Harry Potter Dizisiyle İlgili Sessizliğini Sonunda Bozdu: Evrene Geri Dönecek mi?

Warner Bros. Discovery’nin Harry Potter serisini yeniden başlatmak istediğine dair daha önce de haberler çıkmıştı. Çünkü Fantastik Canavarlar filmleriyle Büyücülük Dünyası’nı genişletme girişimleri başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Yine de, MAX yeniden canlandırma planlarını resmen açıkladığında, kararlarının, çabanın on yıl sürecek uzun vadeli bir taahhüt olması da dahil olmak üzere şaşırtıcı yönleri kaldı.

Henüz Altın Üçlü’yü kimlerin canlandıracağı, eski seride yer alan isimlerden bazılarının gözüküp gözükmeyeceği veya çekimlerin ne zaman başlayacağı gibi sorular cevapsız kalmaya devam ediyor.

Daniel Radcliffe Harry Potter Dizisiyle İlgili Sessizliğini Sonunda Bozdu: Evrene Geri Dönecek mi?

Daniel Radcliffe’i farklı bir rolle de olsa dizide görmek ister miydiniz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı, Fantastik Canavarlar’ı Google News’te takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: Collider

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir