Daniel Radcliffe “Harry Potter”daki Rol Arkadaşının Birinden Özellikle Korkuyormuş!

daniel radcliffe

Ralph Fiennes’in Harry Potter filmlerinde Kim-Olduğunu-Bilirsin-Sen karakterini canlandırmak için seçilmesinin geçerli bir nedeni var: Kendisi oyuncu arkadaşları için bile korkutucu biri!

The Jess Cagle Interview’ün son bölümünde Daniel Radcliffe, Harry Potter filmlerindeki kötü karakterlerin çok iyi seçildiğini söyledi.

Alan Rickman’ın canlandırdığı Profesör Snape’e de alışması için biraz zaman geçmesi gerekse de Daniel Radcliffe Lord Voldemort’u canlandıran Ralph Fiennes’in “gerçekten korkutucu” olduğunu söyledi.

Swiss Army Man isimli filmde oynayan aktör, PEOPLE sitesine ve Entertainment Weekly’nin yayın yönetmeni Jess Cagle’e, “Ben 15 yaşındayken Ralph ile çektiğimiz ilk sahneyi hatırlıyorum. Başta Alan Rickman’dan korktuğumdan da daha fazla korkmuştum.” dedi.

26 yaşındaki Daniel Radcliffe, Harry Potter ve Felsefe Taşı’nda bir genç büyücüyü oynamak için sadece 11 yaşındayken seçilmişti ve yıllar boyunca yedi filmde daha bu karakteri canlandırmaya devam etti. Sekiz filmlik bu serinin sonunda Fiennes’in oynadığı Voldemort karakteriyle de efsanevi bir karşılaşmaları olmuştu.

voldemort ve harry savas

Forumdan Cevaplar!

Site Yorumları
3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir