“Harry Potter” Setinde Geçirdiği Korkunç Kazada Felç Kalan Dublörün Yaşamı HBO Belgeseli Oldu

David Holmes: The Boy Who Lived Fragman

David Holmes: The Boy Who Lived belgeseli ufukta gözüktü. Harry Potter serisinin 7. filmi Ölüm Yadigârları: Bölüm 1’de yaşanan talihsiz bir kazada felç kalan aktörün hayatı Daniel Radcliffe’in de katkılarıyla HBO yapımına konu oldu.

David Holmes: The Boy Who Lived belgeselinin resmi fragmanı yayınlandı. Yapım, Harry Potter serisinin yıldızı Daniel Radcliffe’in Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 setinde geçirdiği bir kaza sonucu felç kalan dublörü David Holmes’un hikayesini anlatıyor.

Radcliffe’in de içinde yer almasının yanı sıra yürütücü yapımcılığını üstlendiği belgesel, ikonik serinin yapımı sırasında on yıl boyunca Harry Potter yıldızı ile dublörü Holmes arasındaki derin bağı gözler önüne seriyor.

Belgeselin resmi açıklamasında şunlar söyleniyor:

“David ve ailesine destek olmak için Daniel ve en yakın dublör arkadaşları bir arada toplanırken, David’in olağanüstü direnci onların en büyük güç ve ilham kaynağı haline gelir.”

David Holmes: The Boy Who Lived Fragman

Daniel Radcliffe, Holmes hakkında şunları söylüyor:

“Her zaman harika bir abi gibiydi. En tehlikeli fiziksel görevleri üstlenirdi.”

Kazayı değerlendirirken Radcliffe şöyle devam ediyor:

“Bu hiç adil değil. Hiçbirisini yapmak zorunda kalmamalıydı. Dave’in başına korkunç bir şey geldi ama sanki onun hayatı bir trajediymiş gibi konuşmak istemiyorum. Hayatının çevresindeki insanların hayatlarını etkileme biçimi, bunun hayal edilebilecek en uzak şey olduğu anlamına geliyor.”

Belgesel için yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

David Holmes: The Boy Who Lived Fragmanı | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Lightbox/Ripple yapımı olan The Boy Who Lived, Dan Hartley tarafından yönetiliyor ve Sky ve HBO Belgesel Filmleri tarafından üretiliyor. Radcliffe’in yanı sıra yürütücü yapımcılar arasında Holmes, Hartley, Sue Latimer ve Sarah Spahovic de bulunuyor. HBO için Nancy Abraham, Lisa Heller ve Tina Nguyen, Sky için ise Poppy Dixon, yapımcı olarak Simon Chinn, Jonathan Chinn, Vanessa Davies ve Amy Stares görev yapıyor.

David Holmes: The Boy Who Lived, 15 Kasım 2023 tarihinde hem HBO’da hem de MAX platformlarında yayınlanacak. Ayrıca 18 Kasım’da Sky Documentaries ve NOW hizmetinde de izlenebilecek.

Yeni belgeselin fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: Variety

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir