Eddie Redmayne, Fantastik Canavarlar Hakkındaki Umutları ve Korkuları Hakkında Konuştu!

eddie-redmayne-fc-yeni

Fantastik Canavarlar filmi gitgide yaklaşırken oyunculardan yeni yeni röportajlar da gelmeye devam ediyor! Newt Scamander rolüyle göreceğimiz Eddie Redmayne ile yapılan bu söyleşi, Redmayne’in film hakkındaki umutları ve korkularını bir arada bizlere aktarıyor!

Görüşmelerin birinde, Eddie Redmayne, Fantastik Canavarlar filminin kendisini büyülediğini belirtti. Onu dinlemek, tüm büyücü dünyası hakkında içimizde tekrardan umut ışığının oluşmasına sebep oldu. Lanetli Çocuk‘tan sonra, birçok Potter hayranı Rowling’in yarattığı bu evren hakkında umutsuzluğa kapılmıştı. Ancak, Redmayne’i dinledikten sonra son derece heyecanlandık. Radmayne, Fantastik Canavarlar’ın yaratacağı hissi, Lanetli Çocuk’un aksine, Harry Potter serisinin kalbimizdeki yeri ile kıyaslıyor.

“Ne olursa olsun, parçası olmak isteyeceğiniz harika bir hikaye,” diyor Redmayne.

“Ancak ilk film beğenilirse ikinci film olacak,” diye de ekliyor Redmayne. Fakat, karakterleri ve hikayeyi tanımladığı zaman, ikinci film için söylenen şartın onu pek de rahatsız etmediğini anlıyoruz.

“Rowling’in yarattığı karakterler çok özgün. Öte yandan onların karmaşıklığını keşfedebilmekse harika.”

Eddie, insanların bu sebeplerden dolayı filmi seveceğini ümit ediyor. Peki, onu korkutan şey ne o zaman?

Bu hepimizi şoke etse de, kariyerinin bu film sebebiyle sona erebileceğini düşünüyor! Şaka tabii ki. Neden dediğinizi duyar gibiyiz. Filmdeki kur dansı sahnesi çekilirken, gizlice çekilen görüntülerinin yayılmasından korktuğunu söylüyor ve şunu ekliyor:

“Dünya üzerinde, kariyerimi bitirebilecek neredeyse on tane video vardır.”

Tüm bu videoları görmek için can attığınızı biliyoruz, biz de aynı durumdayız! Ancak şimdilik filmdeki kur sahnesiyle yetinecekmişiz gibi görünüyor!

Eddie Redmayne ile yapılmış bir başka söyleşi için buraya tıklayabilirsiniz!

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir