Emma Watson’lı “Güzel ve Çirkin” Filminden Son Gelişmeler

guzel ve cirkin emma watson

Emma Watson’ın Belle rolünü oynadığı Güzel ve Çirkin 17 Mart 2017’de vizyona girecek ancak Disney sevilen animasyon klasiğinin yeniden çekilen versiyonunda, hayranları nasıl beklentiye sokacağını iyi biliyor. Geçen hafta içinde tüm dünyadan izleyicileri heyecanlandıran yeni televizyon spotları yayınladılar!

Slash Film tanıtım spotlarının pek çoğunun diğer tanıtım filmlerinde karşımıza çıktığını ancak dikkatle izlersek araya yeni materyallerin eklendiğini göreceğimizi belirtti! Ayrıntılarını şöyle anlatıyor:

“Daha fazla göze çarpan eklemelerden biri ise Belle’in (Emma Watson) Lumiere (Ewan McGregor), Cogsworth (Ian McKellan) ve Bayan Potts (Emma Thompson) gibi konuşan ev eşyalarıyla tanıştığı ve bu sayede diğer eşyalar gibi canlı olmadığını fark ettiği bir saç fırçasıyla konuştuğu sahnedir.”

Televizyon spotlarından ilkini hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Bu da eğlenceli saç fırçası sahnesinin olduğu televizyon spotu:

Leaky bir ay öncesinde uzun metrajlı ilk resmi fragmanın haberini yapmıştı. Bu da belki yakında yeni bir tane daha görebileceğimiz anlamına geliyor! Emma Watson‘ın filmden son açıklamalarını okumak içinse buraya tıklayabilirsiniz.

Filmden yayınlanan son posterse aşağıdaki gibi:

guzel ve cirkin bella poster

Ne dersiniz, siz de bizim kadar heyecanlı mısınız?

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir