Fantastik Canavarlar 2’nin Çekimleri Başladı!

Geri döndü! David Yates tarafından yönetilen film, 3 Temmuz sabahında Pottermore tarafından atılan bir tweet ile duyuruldu. Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar filminin ikincisi resmi olarak çekilmeye başlandı! Çekimlerin başlaması ile birkaç aktör daha duyuruldu. Gelin hep birlikte ikinci Fantastik Canavarlar 2 filminden yeni haberleri inceleyelim.

“Gelecek Fantastik Canavarlar filmi ile birkaç yeni şeyi keşfetmenin zamanı geldi. Tweet zincirimizi takip edin ve yeni bilgileri öğrenin…”

Filmin ana karakterleri tam gazla maceralarına devam edecek. Eddie Redmayne büyüzoolog Newt Scamander, Katherine Waterston Tina Goldstein, Alison Sudol kardeşi Queenie ve Dan Fogler No-Maj Jacob Kowalski olarak bildiğimiz üzere karakterleri canlandırıyor. (Umuyoruz ki bu, Jacob’ın hafızasının %100 olarak geri geldiği manasına geliyordur.)

Ezra Miller da kadroda yer alıyor, “gizemli” bir şekilde geri dönecek! Johnny Depp hala Gellert Grindelwald olarak karakterine bağlı, Jude Law ise genç Albus Dumbledore olarak kadroda. Zoe Kravitz ise Leta Lestrange olacak ve Callum Turner’ın, Newt’in kardeşi ve savaş kahramanı olan Theseus Scamander olarak kadroya dahil edildiği de onaylandı.

Ayrıca birkaç kadro üyesi daha açıklandı -senaryo ile ilgili biraz ipucu verebilir:

William Nadylam – Yusuf Kama isimli büyücü

Ingvar Sigurdsson – Grimmson isimli kelle avcısı

Olafur Darri Olaffson – Skender isimli, Büyücü Sirki yöneticisi bir büyücü

Claudia Kim – Sirkte bir “dikkat çekici”

Kevin Guthire – Abernathy, Tina ve Queenie’nin MACUSA’daki patronu.

Film 1927 yılında başlayacak. Grindelwald’ın ilk filmde yakalanmasından birkaç ay sonrasına gidiyoruz. Yeni hikaye ise Pottermore’da şu şekilde gösterildi:

“Grindelwad dramatik bir kaçış sergiler ve amacı için daha fazla takipçi toplar – büyücüleri, büyülü olmayan varlıkların üzerine çıkarmak. Onu durdurabilecek tek kişi ise bir zamanlar en yakın arkadaşım dediği, Albus Dumbledore olur. Fakat Dumbledore, daha önce kavga ettiği Grindelwald’ı durdurabilmek için yardıma ihtiyaç duyacaktır. Eski öğrencisi Newt Scamander bu yardımı sağlayacaktır. Macera, Newt, Tina, Queenie ve Jacob’ın tekrar buluşmasıyla başlar. Fakat Newt’in görevi ve gittikçe daha da tehlikeli hale gelen ve ikiye ayrılmış büyücü dünyasında karşılaştıkları zorluklar, birbirlerine olan bağlılıklarını birçok kez test edilecektir.”

New York’tan Londra’ya, oradan Paris’e olan geçişler göreceğiz. Bu geçişler “var olan Potter evrenine bağlantılar” içerecek.

Film daha önce de bahsettiğimiz gibi genç oyuncular için seçmeler açmıştı. Ergenlik yıllarındaki Newt, Leta, Grindelwald ve Dumbledore ve ayrıca Sebastian isimli bir karakter için bu seçmeler yürütüldü.

Filmi, açılış tarihi olan 16 Kasım 2018’e kadar göremeyeceğiz. Fakat bu zamana kadar sizleri en güncel haberlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Filmin isminin kısa zamanda duyurulmasını heyecanla beklerken, sizler filmin resmi olarak çekilmeye başlaması hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

⁠⁠⁠Evapsie!
8 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir